2777
2789
عنوان

بچه ها ببینید پدرشوهرم چیکارکرده

492 بازدید | 21 پست

دوستان پدرشوهرم واسه گرفتن طلاقم

به هر دری زد...

هر راهی رو امتحان کرد...

منو بارها به دادگاه های متعدد کشوندن

بار آخر شوهرم رفت ماشینی که یه زمانی پدرش براش خرید، سندشو زد بنام خواهرش(خواهرش مجرده و با پدر ومادرش زندگی میکنه)

و پدرشوهرم با آب و تاب، این موضوع رو برای عموم تعریف میکرد

که عموم بیاد به ما بگه قضه رو

منم ازاون موقع باهاشون قهر و قطع ارتباطم

هرکی از خانواده شون مرد هم مراسمش نرفتم

خلاصه از اون روزا 2،3 سال میگذره

و حالا پدرشوهرم 7،8ماهه سند تمام اموالشو داد دست شوهرم که من براش نگه دارم

گاهی میگم توطئه ست

چرا نداده دست دختراش

که داده دست من

(البته اینم بگم ما سالهای اول ازدواجمون، رابطه م با پدرشوهرم خیــــــــلی خوب بود و پدرشوهرم همیشه پول هاشو و چک وسفته هاشو میداد من نگه دارم براش

و دخترش خیلی بهش برمیخورد و اعتراض میکرد که چرا تا من تو خونه هستم میدی عروس برات نگه داره)

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

من با حرف خواهرشوهرت موافقم

اول اینکه خودش نگه میداشت مگه نمیتونه بعد زنش اگه زنش فوت کرده دخترش بعد پسرش بعد شما اخه چ دلیلی داشته این کارش

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز طلاق نکرفتی؟ چطور منصرف شدند؟ پدر شوهرت انگار میخواد دوباره ارتباط بگیره باهات واسه همین اونا رو داده دستت اعتمادتو جلب کنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
هنوز طلاق نکرفتی؟ چطور منصرف شدند؟ پدر شوهرت انگار میخواد دوباره ارتباط بگیره باهات واسه همین اونا ر ...

اینم ممکنه باشه

من اصلا دلم نمیخواد باهاش ارتباط بگیرم

شما جای من بودی چیکار میکردی؟

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

درخواست طلاق رو کی داده بود؟ شما یا شوهرت؟

شوهرم داده بود

شوهرم نوکر بی چون وچرای خانواده شه

اینم ممکنه باشهمن اصلا دلم نمیخواد باهاش ارتباط بگیرمشما جای من بودی چیکار میکردی؟

امانتی ها رو نگه میداشتم ولی اون آدم سابق نمیشم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خب چی شد رابطه تون خراب شد باهاش؟

ما سالها باهاشون تو یه حیاط مشترک بودیم

گفتم خونه مستقل میخوام

بهشون برخورد...!!!!!!!!!!!!

امانتی ها رو نگه میداشتم ولی اون آدم سابق نمیشم

پس همچنان قهر میموندی؟