2777
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 64 پست
😘😘 ببین هر کدوم دوست داری از اون زیاد بخور  برنج و ماکارونی رو با نون بخور

فدات شم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره منم نخوردم قرص ویتامین بهتره و اشتهاآور 

عزیزمی فدات 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اشتهام خوبه ولی روزی یه وعده ناهار اونم نه بگی خیلی زیاد 

غذای اصلی که بجای خودش باشه البته اون هم مواد اولیش رو دقت کن مثلا اندازه برنج یا نوع خورشت و اینکه با مخلفات اشتها اور میل کنی همین طور صبحونه و شام  . ولی واسه میان وعده هات مهمه مثلا آجیل اشتها آوره اگه گرمیه غذایی اذیتت کرد یا برعکسش سردیش بهت نساخت در کنارش چیزی بذار که خنثی کنه ، میوه و سبزیجات و اینکه آب فراوون اگه نمیتونی هندونه یا شربت و کلی چیزای خوشمزه بر حسب توان مالی ... تا میتونی هم غذای دریایی   ، گاهی اوقات صبحونه میل نداری بجاش اگه سازگاری غذای گرم بخور چون گرمیجات طبیعی واقعا لازمه مثل خوراک لوبیا تو به گمونم طبع غذاییت و متعادل کن و خواب و استرس رو و هر علت دیگه ای که ربط داره و در کنارش موقع غذا خوردن شکر کن و بعدش بگو خدایا هر چیزی که وارد بدنم میشه رو در راه خودت صرف کن 

ای وای چقدر حرف زدم ببخشید    

خخواهش میکنم

غذای اصلی که بجای خودش باشه البته اون هم مواد اولیش رو دقت کن مثلا اندازه برنج یا نوع خورشت و اینکه ...

دورت بگردم من الهی خیر ببینی وخوشبخت

من هم لاغرم ولیدو سه روزه شروع کردم کالری شماری ولی معدم سنگینه هیچی نمیتونم بخورم

کالری شمار چجوریه

جوانه گندم با لبنیات با آبمیوه بعد از غذا خوبه  منم لاغرم و دکتر رفتم مشکلی نداشت آزمایشام ولی ...

چرا بعضیا سوخت و سازشون زیاده؟دکترت نگفت؟

امیدوارم دلتون اسیر هیچ پدرسگی نشه
یه نرم افزاره تاپیک ماه پیشونی چالش چاقی رو پیدا کن اونجا همه بلدن

مرسی عزیزم