2777
2789
عنوان

شوهر دقیقه نود

378 بازدید | 19 پست

شوهر من تمام کارهاش دقیقه نوده

خیلی از دستش حرص میخورم

کسی هست باهم همدردری کنیم باهم حرص بخوریم؟🤦‍♀️🤕

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من همه کارام دیقه نوده شوهرم حرص میخوره😬🥺

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابام دقیقه ۹۰ هست ‌شوهرم خیلی منظم مرتبه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
من عین شوهرتم 😐😅

😐🤦‍♀️نباش خیلی بده خیلی حرص دربیاره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من همه کارام دیقه نوده شوهرم حرص میخوره😬🥺

حق داره

منم اینجوریم انقددددده خوبه🤣

حرص هیچی رو نمیخورم خونسرد و بی خیال دقیقه نود تصمیم می گیرم تو کارهامم خدایی موفقم😅

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
شل کن گل

نمیشه اخه

مثلا ببین من امشب مهمون داشته باشم اگه بهش فشار نیارم و برنج و گوشت نداشته باشیم میذاره ظهرش برام لوازمو میخره میاره