2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21897 بازدید | 538 پست
عزیز دلم باکره یعنی دختری که تا حالا با هیچ شخصی رابطه ی جنسی نداشته نه دختری که بکارت داره😯باکرگیم ...

خب منم منظورم اینه که اصلا رابطه ایی نباشه من که نگفتم فقط به اونه کلی میگم چنین چیزی وجود داره نباید منکرش شد 

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا میخان زیر زبونتو بکشن منم گفت نزدیکی داشتی گفتم نه،برای دادگاه رای پزشک قانونی مهمه نه ماما،همس ...

گفتم همسرم خودش بیاد ازش بپرسین هر چند که خیلی دروغگوعه ولی این موردو میدونم که راستشو میگه چون جفتمون مطمعنیم 

مگه میشه یک دختر تا این سن نرفته باشه یبار دکتر زنان پردشو ببینه چ مدلیه 

نمیشه ک خودت خبرنداشته باشی ازش

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

بنظر من این نقشه ی کثیف دشمن هستش که میخواد به هر نحوی شده ثابت کنه بکارت وجود نداره و این اجازه رو به همه ی دخترها بده که با خیال راحت رابطه شونو داشته باشن.

بحث اصلا الان مذهب و دین نیست.

بحث حیا و عفته.

همونطور که ما دوس نداریم همسرمون با دختری حتی چت کرده باشه مردها هم دوست ندارن زنشون با کسی رابطه ی جنسی داشته باشه.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

نه پرده با باکرگی متفاوته  هر موقع خدا گفت دختران با پرده بکارت و دختران بی پرده بکارت اونوقت ...

دختران بی پرده ی بکارت نداریم که اون میشه زنان

مگه میشه یک دختر تا این سن نرفته باشه یبار دکتر زنان پردشو ببینه چ مدلیه  نمیشه ک خودت خبرنداش ...

من ۱۹سالگی عقد کردم همون موقع گفتم بریم برای آزمایش بکارت نامزدم گفت نیازی نیست 5ماه عقد بودم الانم ۲۱سالمه یکسالو نیمه که در حال جدایی هستم 

بنظر من این نقشه ی کثیف دشمن هستش که میخواد به هر نحوی شده ثابت کنه بکارت وجود نداره و این اجازه رو ...

الان دشمن اصلی همون آدمایی هستن که پول میگیرن پرده میدوزن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
این چه شانسیه من دارم بین این همه آدم فقط من اینجوری دراومدم یعنی 

نه عزیزم این چه حرفیه خیلیا این مدلی ان

من نمیدونم چرا خودمم حس میکنم از این نوعم،یعنی توهم برم داشته😑😶

ولی شما اصلا خودتو ناراحت نکن،برو پیش یه متخصص مجرب بهش کامل توضیح بده و بذار معاینه ت کنه ،اون کامل بهت توضیح میده

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹

کاملا طبیعی هست که اشتباه بشه چون این تستا علمی نیستن شبه علمین بخاطر همین هم خیلی از کشورا این تستا رو حذف کردن از سیستمشون . شما هم نباید تن به همچین آزمایش هایی میدادی منم اطرافم خیلی دیدم که اشتباه در اومده و حق ی خانومی پایمال شده 

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
عزیزم من خودم ماما هستم و تو پزشک قانونی هم بودم واقعا نمی‌دونم این چه جریانیه که راه انداختن که پرد ...

منم دارم همینو میگم ولی دوستان مخالف هستن میگن وجود نداره