2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21898 بازدید | 538 پست
نمیتونم چیزی از مادرم پنهان کنم هر جا میرم با مادرم میرم میگید برو پیش ماما باید با مادرم برم دیگه&n ...

نه منظورم اینه مادرتون چرا ناراحته

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته زنان باکره وغیر باکره یعنی دختران وزنان پس پرده ی بکارت وجود داره .پس اون چیزی که باعث میشه مان ...

عزیز دلم باکره یعنی دختری که تا حالا با هیچ شخصی رابطه ی جنسی نداشته نه دختری که بکارت داره😯باکرگیم فقط مخصوص زن نیست به پسرم که تا حالا رابطه نداشته باید بگن باکره

عزیزم اعتراض کن به رای پزشک قانونی تا دوباره ارجاعت بدن

خیلی باهام بد رفتار کردن خیلی مصمم میگفت نزدیکی داشتی برم پیش ماما ببینم چی میگه.شکل واژن با دخول تغییر میکنه ؟؟؟؟

هم پرده هم باکره 

نه پرده با باکرگی متفاوته 

هر موقع خدا گفت دختران با پرده بکارت و دختران بی پرده بکارت اونوقت حرفتون درسته 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خیلی باهام بد رفتار کردن خیلی مصمم میگفت نزدیکی داشتی برم پیش ماما ببینم چی میگه.شکل واژن با دخول تغ ...

اونا میخان زیر زبونتو بکشن منم گفت نزدیکی داشتی گفتم نه،برای دادگاه رای پزشک قانونی مهمه نه ماما،همسدت اعتراض بزنه برای رای دوباره میفرستنت

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
پیج اینستاگرام feminism.everybody هایلایت بکارتشو بخون عزیزم  پزشکی قانونی و هیچ مامایی نمیتون ...

عزیزم من خودم ماما هستم و تو پزشک قانونی هم بودم واقعا نمی‌دونم این چه جریانیه که راه انداختن که پرده بکارت وجود نداره.حالا از بعضیا تشخیص راحته از بعضیا سخته که اینم بستگی به نوع پرده و رابطه ای که داشتند داره ولی اینکه بگیم کلا وجود ندارع اشتباهه