2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21898 بازدید | 538 پست
بنظر من این نقشه ی کثیف دشمن هستش که میخواد به هر نحوی شده ثابت کنه بکارت وجود نداره و این اجازه رو ...

قیمه ها رو نریز توو ماستا لطفا

علم توو همه جای جهان هس هم ما هم بقیه کشورا بهترین پژوهشگرا و دانشمندا رو داریم و دارن وگرن اینهمه داروی خارجی خوب نداشتیم که حالا بگیم دشمن!!!!.و روز ب روز هم علم پیشرفت میکنه....

دختران بی پرده ی بکارت نداریم که اون میشه زنان

پرده ی بکارت بعضی دخترا از نوع حلقویه و هنگام دخول انگار خونی خارج نمیشه،و چون خیلیا از این موضوع اطلاع ندارن فکر میکنن حتما این دختر پرده ی بکارت نداشته!! با معاینه ی یه متخصص هر کس میتونه بفهمه پرده ش از چه نوعیه

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من این نقشه ی کثیف دشمن هستش که میخواد به هر نحوی شده ثابت کنه بکارت وجود نداره و این اجازه رو ...

اخی چقد شما مهمین که دشمن براتون نقشه بکشه همش توهم توطئه دارین کمتر ویدیوهای رائفی پور و دنبال کن

قربان عصر حجر که مردمانش آزادتر، باهوش‌تر و انسان‌تر از این دوره خلائی بوده‌اند!
الان دشمن اصلی همون آدمایی هستن که پول میگیرن پرده میدوزن 

بله کار اونا هم اشتباست عزیزم.

تا ابله در جهان است مفلس در نمیماند.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم من خودم ماما هستم و تو پزشک قانونی هم بودم واقعا نمی‌دونم این چه جریانیه که راه انداختن که پرد ...

سازمان بهداشت جهانی سال ۲۰۱۸ بیانیه داد و گفت که بکارت وجود نداره و ازمایشش فاقد اعتبار علمیه و توهین به زنهاست و غیرانسانیه هیچکس نمیتونه تشخیص بده شما رابطه داشتین یا نه اگر پرده ای بود پس ما دخترا چجوری پریود میشیم؟اون هایمنه که دورتا دور واژن و‌پوشونده و هیچوقتم از بین نمیره 

داریم واقعا نشنیدی میگن مادرزادی نداره؟

خب اینا اکثریت نیستن ما داریم در مورد عموم حرف میزنیم وگرنه خیلی ها هم بر اثر ورزش یا بالا رفتن ازدرخت از دست میدن ولی پاک هستن ورابطه ایی نداشتن

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

@نی_نی_یار_5‍ ببخشید بازم تگت میکنم ولی ازت خواهشی دارم که توهین زن علیه زن جمع کن بعضی کاربرا خیلی بددهنن و زن ستیزن 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
کاملا طبیعی هست که اشتباه بشه چون این تستا علمی نیستن شبه علمین بخاطر همین هم خیلی از کشورا این تستا ...

فرق علم و شبه علم👇

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
قیمه ها رو نریز توو ماستا لطفا علم توو همه جای جهان هس هم ما هم بقیه کشورا بهترین پژوهشگرا و دانشمن ...

چه ربطی به صحبت من داشت عزیزم!!!!!!!؟؟؟؟

مگه الان علم به هر چیزی میرسه درسته؟؟؟؟؟؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

سازمان بهداشت جهانی سال ۲۰۱۸ بیانیه داد و گفت که بکارت وجود نداره و ازمایشش فاقد اعتبار علمیه و توهی ...

عزیزم ولی منظورش پرده بکارته

چون بکارت داشتن یعنی نداشتن رابطه جنسی همون virgin 

قربان عصر حجر که مردمانش آزادتر، باهوش‌تر و انسان‌تر از این دوره خلائی بوده‌اند!