توروخدا بگید من چیکار کنم در دوران عقد دارم جدا میشم هیچ رابطه ای با همسرم نداشتم رفتم پزشک قانونی میگه رابطه داشتی دنیا رو سرم خراب شده به اون خدایی که میپرستین رابطه نداشتم چیکار کنم چجوری ثابت کنم
بنظر من این نقشه ی کثیف دشمن هستش که میخواد به هر نحوی شده ثابت کنه بکارت وجود نداره و این اجازه رو ...
قیمه ها رو نریز توو ماستا لطفا
علم توو همه جای جهان هس هم ما هم بقیه کشورا بهترین پژوهشگرا و دانشمندا رو داریم و دارن وگرن اینهمه داروی خارجی خوب نداشتیم که حالا بگیم دشمن!!!!.و روز ب روز هم علم پیشرفت میکنه....
پرده ی بکارت بعضی دخترا از نوع حلقویه و هنگام دخول انگار خونی خارج نمیشه،و چون خیلیا از این موضوع اطلاع ندارن فکر میکنن حتما این دختر پرده ی بکارت نداشته!! با معاینه ی یه متخصص هر کس میتونه بفهمه پرده ش از چه نوعیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان دشمن اصلی همون آدمایی هستن که پول میگیرن پرده میدوزن
بله کار اونا هم اشتباست عزیزم.
تا ابله در جهان است مفلس در نمیماند.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
عزیزم من خودم ماما هستم و تو پزشک قانونی هم بودم واقعا نمیدونم این چه جریانیه که راه انداختن که پرد ...
سازمان بهداشت جهانی سال ۲۰۱۸ بیانیه داد و گفت که بکارت وجود نداره و ازمایشش فاقد اعتبار علمیه و توهین به زنهاست و غیرانسانیه هیچکس نمیتونه تشخیص بده شما رابطه داشتین یا نه اگر پرده ای بود پس ما دخترا چجوری پریود میشیم؟اون هایمنه که دورتا دور واژن وپوشونده و هیچوقتم از بین نمیره
قیمه ها رو نریز توو ماستا لطفا علم توو همه جای جهان هس هم ما هم بقیه کشورا بهترین پژوهشگرا و دانشمن ...
چه ربطی به صحبت من داشت عزیزم!!!!!!!؟؟؟؟
مگه الان علم به هر چیزی میرسه درسته؟؟؟؟؟؟
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.