2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21898 بازدید | 538 پست
خب منم منظورم اینه که اصلا رابطه ایی نباشه من که نگفتم فقط به اونه کلی میگم چنین چیزی وجود داره نبای ...

عزیزم شما باز دارین حرف خودتون و میزنید باکره به کسی میگن که رابطه نداشته هم به دختر میگن هم به پسر من دارم میگم باکره به معنای داشتن بکارت نیست خدا کجا گفته دخترها پرده بکارت دارن؟شما بیا به من نشون بده ببینم کجا گفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به صحبت من داشت عزیزم!!!!!!!؟؟؟؟ مگه الان علم به هر چیزی میرسه درسته؟؟؟؟؟؟

بحث دشمن هس ک میگی!اونا انقد بیکار نیستن که توهم توطئه برداریم.حداقل برای مردم خودشون ارزش قایل هستن.

سازمان بهداشت جهانی سال ۲۰۱۸ بیانیه داد و گفت که بکارت وجود نداره و ازمایشش فاقد اعتبار علمیه و توهی ...

باید به عرضتون برسونم که هایمن اسم دیگه همون پرده بکارته.حالا شما میگی این هست اون نیست من متوجه نمیشم چه فرقی دارن اینا؟منم منکر این نیستم از بین نمیره ما از روی شکل اون متوجه میشیم اگه نه با رابطه یهو ناپدید نمیشه فقط شکلش عوض میشه

اخی چقد شما مهمین که دشمن براتون نقشه بکشه همش توهم توطئه دارین کمتر ویدیوهای رائفی پور و دنبال کن

رائفی پور کیه اصلا:؟؟؟؟!!!!

بله مهم هستیم عزیزم بخاطر اینکه حکومت کشور ما دشمن اسرائیل و امریکاست.

پس قطعا توطئه ای هم این وسط شکل میگیره از جانب اونها مخصوصا یهودیت تروریست.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خب اینا اکثریت نیستن ما داریم در مورد عموم حرف میزنیم وگرنه خیلی ها هم بر اثر ورزش یا بالا رفتن ازدر ...

فقط حرف اشتباه واسه خدا درنیارید همین 

وگرنه همه میدونن پاکی نزد خدا ارجمنده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
رائفی پور کیه اصلا:؟؟؟؟!!!! بله مهم هستیم عزیزم بخاطر اینکه حکومت کشور ما دشمن اسرائیل و امریکاست. ...

ساندیستو بخور بابا

قربان عصر حجر که مردمانش آزادتر، باهوش‌تر و انسان‌تر از این دوره خلائی بوده‌اند!
بله کار اونا هم اشتباست عزیزم. تا ابله در جهان است مفلس در نمیماند.

پس مشکل اصلی دخترا و پسرای ما هستن که زود گول میخورن گردن دشمن خیالی نندازید 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
@نی_نی_یار_5 ‍  ببخشید بازم تگت میکنم ولی ازت خواهشی دارم که توهین زن علیه زن جمع کن بعضی کاربر ...

وا چه ربطی داشت!!!!!!!!!

من زن ستیزم!!!!!!!؟؟؟؟

پس تو بقیه ی تاپیک ها نظرات منو نخوندین شما.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

ساندیستو بخور بابا

من تأیید کردم که شیوه ی حکومت کشورمون درست هست یا نه؟ که شما اینجور به من تهمت میزنید عزیزم!!!!؟؟؟؟؟؟