2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21897 بازدید | 538 پست
بعید میدونم، چون نحوه ی آسیب دیدن با دخو.ل خیلی متفاوته با اینکه کلا نداشته، وقتی آسیب میبینه تیکه ت ...

اینهایی که اینطوری اسیب دیده و کامل پاره نشده ممکنه مرد متوجه بشود شب ازدواج ؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین حالا یه بار این کارو کن  برو پیش یه مامای دیگه بگو مجردم میخوام ببینم پردم چه نوعی هست&nb ...

دقیقااا😂😂😂😂 

من دوسته خودم مجردع ولی پرده نداره 

دوست پسرش امد خاستگاری بعد خاستگاری رفتن ماما

ماما پرسید مجردی؟ 

گفتش بله

پرسید رابطه جنسی تا ب حال نداشتی یا مثلا خودارضایی که موجب اسیب بشه یا اتفاقی مثله ضربه خوردن و ...

دوسته منم گفت نه.

چک کرد و گفت شما با کره اید

منو دوستم بعد اون جریان تا یه هفته تو شوک بودیم

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 
شاید چیزی تو واژنت فرو رفته یا حواست نبوده انگشتی چیزی

اگه همچین چیزی بود که خودم متوجه میشدم گفت نزدیکی داشتی فکر کردم دارم خواب میبینم هر چی قسم خوردم گفت شاید خون نیومده فکر کردی پرده ت سالمه گفتم مطمعنم نداشتم اگر داشتم که این همه قسم نمیخوردم چرا بایذ دروغ بگم 

من کاری ندارم به رابطه قبل ازدواج و ... ولی بکارت وجود داره چون من نه استرس داشتم نه فشار نه او ...

یه عده فاز روشن فکری میگیرن فکر میکن هر چی خارجیا گفتن درسته یعنی حرف اونا از حرف خدا استغفرالله بالاترِ؟

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
اسکیرینایی که دادمو بخون

یعنی میگی دخترهه رابطه داشته باشن نگرلن نباشن بعد ازرواج شوهر متوجه نمیشود درسته ؟؟؟ 

شب اول عروسی و ....اصلا نمیفهمه این دختر رابطه داشته 

و کلا  از اول دنیا مسئله باکرگی همش دروغه

خب اون واژن هس ک کامل باز شده در اثر دخول و زایمان طبیعی و از حالت اولیه دراومده.همین.پرده نیس.

آخه اون کاملا جداست 

بنظر من وجود داره ولی برای بعضی ها کامل بازه یا بسته است یا شایدم نیمه....

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
اینهایی که اینطوری اسیب دیده و کامل پاره نشده ممکنه مرد متوجه بشود شب ازدواج ؟؟؟؟

مرد که خودش متوجه نمیشه، حتی اگه خون نداشته باشه هم مردا اونقدر تحقیق کردن میدونن که همه خونریزی ندارن، فکر نمیکنم الان واسه پسرای این دوره زمونه این مساله ی گنگی باشه از ماها بیشتر بلدن

فقط دلم میخواد بمیرم خدایا آخه چرا نمیدونید چه خالی دارم بخدا نه از جلو از پشت هیچ رابطه ای نداشتم&n ...

عزیزم میفهم خیلی سخته به یه دکتر یا پزشک قانونی دیگه مراجعه کن نترس 

دقیقااا😂😂😂😂  من دوسته خودم مجردع ولی پرده نداره  دوست پسرش امد خاستگاری بعد خاستگاری ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
یه عده فاز روشن فکری میگیرن فکر میکن هر چی خارجیا گفتن درسته یعنی حرف اونا از حرف خدا استغفرالله بال ...

خدا گفته دخترا پرده دارن؟😐😐😐😐😐

اون بکارت ینی اینکه کلا رابطه نداشته باشه ن انال و اورال 

حالا بعضیا گیر دادن ب این ک جلوشون کرکره داره😐😂😂

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    
مرد که خودش متوجه نمیشه، حتی اگه خون نداشته باشه هم مردا اونقدر تحقیق کردن میدونن که همه خونریزی ندا ...

خوب ببین عزیزم 

میگن شب اول رابطه مرد با یک مانع به اسم پرده مواجه میشه درسته ؟؟ 

خوب دختری که پرده نداره یا اسیب دیده مرد با مانع مواجه نمیشود 

درسته ؟؟؟؟؟

دقیقااا😂😂😂😂  من دوسته خودم مجردع ولی پرده نداره  دوست پسرش امد خاستگاری بعد خاستگاری ...

اگه پرده اش بر اثر رابطه از بین رفته 

پس دروغ گفته اون ازدواج قبول نیست

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.