توروخدا بگید من چیکار کنم در دوران عقد دارم جدا میشم هیچ رابطه ای با همسرم نداشتم رفتم پزشک قانونی میگه رابطه داشتی دنیا رو سرم خراب شده به اون خدایی که میپرستین رابطه نداشتم چیکار کنم چجوری ثابت کنم
جدی؟ 😐 چقدر دخترا بدبخت شدن که هم گول میخورن وابسته پسرا میشن هم پول میدن میدوزن
چقدر ما بدبخت شدیم که با پرده ارزشمون رو میسنجیم
سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛
مشخصه که نه اون خونم برای دخول اولین بار و فشار به دیواره واژنه
سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛
حالت واژن بعد زایمان طبیعی عوض میشه حتی سک.س زیاد کلیتوریس و شکل ظاهری واژن رو عوض میکنه.فقط میتونن ...
آخه من چون زایمان طبیعی داشتم کاملا باز شده و اون عین واقعا ی پرده رفته کنار و مشخصه ...حتی من نمیدونستم چیه ک فکر کردم گوشت اضافه آورده..دکتر گفت پرده اس ک کاملا باز شده
تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .