2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21897 بازدید | 538 پست
جدی؟ 😐  چقدر دخترا بدبخت شدن که هم گول میخورن وابسته پسرا میشن هم پول میدن میدوزن

چقدر ما بدبخت شدیم که با پرده ارزشمون رو میسنجیم

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اینی ک شما میگید دوست من با نامزدش رابطه داشت بعد جدا شد رفت معاینه متخصص زنان گفت رابطه داشته ...

بابا اون ماماعه داره میگه وجود نداره کلی مقاله دارن میگن وجود نداره بعد تو و شوهرت کشف کردین وجود داره

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    
چقدر ما بدبخت شدیم که با پرده ارزشمون رو میسنجیم

اره بخدا 

طرف هزار تا کثافت کاری میکنه بعد پرده داره میگن خیلی پاکه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم قربونت برم نمیگم دروغ میگی منظورم اینه شاید رابطه عاشقانه داشتین دخول نبوده یعنی هیچ رابطه ای ...

فقط دلم میخواد بمیرم خدایا آخه چرا نمیدونید چه خالی دارم بخدا نه از جلو از پشت هیچ رابطه ای نداشتم 

چه حرفها میزنی عزیزم پس  زنها شب اول رابطه چیشون پاره میشه خون میاد.

واژن تنگه..اون خون درواقع حاصل جراحت واژنه اینم وحشی بازی مرداس دگه..

وگرنه خانوم اقا بلد باشن استرس نداشته باشن اماده اصن خون نمیاد ..

ازبیشترخانومااصلاخونی نمیاد:/

عزیزای من پرده مخاطه 

بنظرتوت عقلی بشینید فکر کنید

مخاط مویرگ داره که با پاره شدن خون بیاد؟؟؟🤔🤔

مشخصه که نه اون خونم برای دخول اولین بار و فشار به دیواره واژنه

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 
چه حرفها میزنی عزیزم پس  زنها شب اول رابطه چیشون پاره میشه خون میاد.

اون خون دراثر تحریک و ساییده شدن دیواره و قسمت مخاطی واژن هس ک زن خودشو سفت کرده و در اثر سفت کردن مویرگ های اون طرف پاره میشه.همین

حالت واژن بعد زایمان طبیعی عوض میشه حتی سک.س زیاد کلیتوریس و شکل ظاهری واژن رو عوض میکنه.فقط میتونن ...

آخه من چون زایمان طبیعی داشتم کاملا باز شده و اون عین واقعا ی پرده رفته کنار و مشخصه ...حتی من نمیدونستم چیه ک فکر کردم گوشت اضافه آورده..دکتر گفت پرده اس ک کاملا باز شده 

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
من خواهرم ماماست  خودش وجود پرده ی بکارتو قبول نداره اما مجبوره بگه هست چون بقول خودش نصف در ...

این ک میگن باید خوتریزی داشته باشه چیه 

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍

ببین حالا یه بار این کارو کن 

برو پیش یه مامای دیگه بگو مجردم میخوام ببینم پردم چه نوعی هست 

اگه نگفتن باکره ای اسمم و عوض میکنم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜