2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21897 بازدید | 538 پست
درسته واقعا.  ولی برام سوال شد  ماماها یا دکترها براحتی اینکارو قبول میکنتد ؟؟؟ چون غیر ...

هرکسی قبول نمیکنه جونم.اونایی قبول میکنن ک بی وحود هستن و کاسبن.وگرن ی ادم عالم و دانا میگه نه پولتو خرج کن الکی نه همچین چیزی وجود داره.دوختن هم با ندوختنش هیچ فرقی نداره

دقیقا اونی ک بخواد میمونه اونی ک نخواد هم بی لیاقت بوده چون منو براساس این داستان قضاوت کرده‌.حالا ...

بیشتر کسایی که میرن میدوزن دخترای زیر ۱۸ سال هستن اصلا 

انقدر وضع خراب شده فکر میکنن با دوختن پاک پاک میشن 😑

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بحث پر چالشی مطرح کرد استارتر 

ولی واقعا نجابت به این نیست چون خیلیها رابطه دارن و پرده دارن و خیلبها رابطه نداشتن اصلا ولی حادثه یا ورزش باعث از بین رفتن شده مثلا یکی میگفت اسب سواری از بچگی کرده و اسیب دیده 

کلا خانمها ارزش خودتان بدانی کسی که رابطه برقرار میکند قبل ازدواج یعنی فقط واسه هوسشه و باهاتون ازدواج نمیکنه. مراقب خودتان باشید🌹

بیشتر کسایی که میرن میدوزن دخترای زیر ۱۸ سال هستن اصلا  انقدر وضع خراب شده فکر میکنن با دوختن ...

دقیقا مشکلات ما با پنهون کاری شرو میشه خیلیام از پشت رابطه دارن ولی ادا درمیارن.خب کردی بگو نوش جونم کردم یا نباید میکرد یا اگر کرد تا تهش بره جلو.جامعه ما خیلی بده فقط براساس بکارت ادمو قضاوت میکنن حالا باز اقایون الان خیلی داناتر شدن من رفیقای پسرم با دوسدختراشون رابط۶ داشتن ازدواج هم کردن و مشکلی نداشتن ولی خب خیلیا هستن ک باز تفکرات قدیمی رو دارن.دخترا هم بهتره با هرکسی تجربه نکنن.یکی از دلایلی ک من تا الان سک.س نداشتم بکارت اینا نبوده،این بوده ک اولین بار توو هرزمینه ای برام مقدس بوده و دوس نداشتم با هرکسی امتحانش کنم ک بعدا بگم کاش این نبود...کاش دخترای ما هم اینطوری فک کنن

دقیقا مشکلات ما با پنهون کاری شرو میشه خیلیام از پشت رابطه دارن ولی ادا درمیارن.خب کردی بگو نوش جونم ...

منکه دلم نمیخوام دلبسته یه پسری بشم 😑 واسه همین رابطه ندارم 

معتقدم ارزشمون بالاتر از اینه که بدنمون در خدمت یه پسری که فکرش فقط رابطس قرار بدیم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜