2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21898 بازدید | 538 پست
والا ی خانمی میگفت دخترش  تو ۱۵ سالکی نامزد کرده و پاره شده و الان ۱۸ سالشه دخترش و خواستگار دا ...

درسته.پرده ترمیم نمیشه.اون تنگی واژن ترمیم میشه و ب حالت اولیه برمیگرده مگر اینکه سک.س زیاد یا زایمان طبیعی صورت گرفته بلشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خجالت میکشیدم روم نمیشد ببخشید پامو باز کنم همش میگفت خودتو شل کن وای یادم میوفته حالم بد میشه

آخی 😢 حالا من به خاطر یه سری مشکلات مثل عفونت چند بار مجبور شدم برم معاینه و آزمایش و ‌...

خلاصه خجالت نکش اولین بار بود؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
پس پرده باید رفت دکتر و دوخت  ؟؟؟ 😂😂😂

باید صادق بود گلم

ب همین زاحتی

من اگر روزی قبل ازدواج سک.س کنم حتما ب شریک زندگیم میگم یا قبول میکنه یا بی لیاقته میره نه میرم میدوزم نه استزس میگیرم

بله اولین بار بود 

پس همون بوده 

دفعه بعد بدون استرس برو ببین نتیجه چی میشه 

منم اولین بارم خیلی خجالت کشیدم فکر کنم ۱۵ سالم بود 

خدا گفته دخترا پرده دارن؟😐😐😐😐😐 اون بکارت ینی اینکه کلا رابطه نداشته باشه ن انال و اورال  ...

گفته زنان باکره وغیر باکره یعنی دختران وزنان پس پرده ی بکارت وجود داره .پس اون چیزی که باعث میشه مانع رابطه ی کامل بشه چیه؟خب وقتی رابطه ایی نباشه یعنی باکره است دیگه

خدا رو شکر من به جلو گیر ندادم عقیده ام اینه دختران باید عفیفه باشن

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
باید صادق بود گلم ب همین زاحتی من اگر روزی قبل ازدواج سک.س کنم حتما ب شریک زندگیم میگم یا قبول میک ...

والا راستگویی خیلی بهتر از اینه که بدوزی به شوهرت دروغ بگی 

پس همون بوده  دفعه بعد بدون استرس برو ببین نتیجه چی میشه  منم اولین بارم خیلی خجالت کشید ...

الان که دارم پیام میدم تنم میلرزه آروم و قرار ندارم بدترین حرفی که یه دختر میتونه بشنوه همینه در صورتیکه چنین چیزی نبوده 

حلقوی یعنی انگار نداری  درسته ؟؟؟

نه ی سوراخ دایره ای شکله اون ک شما میگی ارتجاعی هست ک با رابطه نه خونی میاد نه چیزی دختر عمه من ارتجاعی بود ک رفت دکتر بهش گفت ارتجاعی هست پرده ت و شب عروسیش نه خونی داشت فقط درد داشت همین

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

گفته زنان باکره وغیر باکره یعنی دختران وزنان پس پرده ی بکارت وجود داره .پس اون چیزی که باعث میشه مان ...

وای خدا شما اشتباه متوجه شدی 

اصلا معنی باکره به نظرت فقط پرده بکارته؟😐 

باید صادق بود گلم ب همین زاحتی من اگر روزی قبل ازدواج سک.س کنم حتما ب شریک زندگیم میگم یا قبول نیک ...

درسته واقعا. 

ولی برام سوال شد 

ماماها یا دکترها براحتی اینکارو قبول میکنتد ؟؟؟ چون غیر قانونی دوختن 

الان که دارم پیام میدم تنم میلرزه آروم و قرار ندارم بدترین حرفی که یه دختر میتونه بشنوه همینه در صور ...

عزیزممممم 

توروخدا آروم باش 

چیزی نبوده که 

تنهایی رفتی؟ خب اگه اینطوری باشی فقط خودت میدونی 

والا راستگویی خیلی بهتر از اینه که بدوزی به شوهرت دروغ بگی 

دقیقا

اونی ک بخواد میمونه اونی ک نخواد هم بی لیاقت بوده چون منو براساس این داستان قضاوت کرده‌.حالا هرزه گری فرق میکنه داستانش ولی یکی که رابطه داشته توو زندگی با عشقش ولی ب هردلایلی ب هم نرسیدن خب دوطرفه بوده ب زور ک نبوده.باید روراست بود و ب شریک زندگی در ازدواج گفت.

گفته زنان باکره وغیر باکره یعنی دختران وزنان پس پرده ی بکارت وجود داره .پس اون چیزی که باعث میشه مان ...

اون باکره ای ک میگی واسه پسرام هس پس نمیشه گف پرده مگه اونا پرده دارن؟؟ 

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍