2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21898 بازدید | 538 پست
نمیترسم خیلییییی داغونم خیلی ناراحتم بابت کاری که نشده میگن شده توروخدا برام دعا کنید تو رو به این م ...

عزیزم یه اشتباه بوده فقط همین 

نه کسی تهمت زده نه چیزی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ما میگیم وجود نداره شما باز میگی مادر زاد پرده نداشته😐😂همه مادر زاد پرده ندارن همههه

😥😥😥

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍
یعنی عزیزم  دختری رابطه داشته  قبلا و الان میخواد  ازدواج کنه و میخواد مثلا برود ترم ...

بله دقیقا.واژن بعد ۶ماه و یک سال نداشتن دخول چه واژن چه مقعد دوباره ب حالت اولیه خودش برمیگرده البته مقعد سختتر برمیگرده ولی واژن اصلا اینطوری نیس.دوختن فقط کاسبیه همین

با گریه اومدم بیرون یه خانمی گفت چیشده بهش گفتم گفت برو دکتر زنان ولی اول و آخر حرف پزشک قانونی رو ق ...

چی بگم دیگه 

من که میگم نمیتونن تشخیص بدن 

شما با استرس رفتین گفتن نداری 

بله دقیقا.واژن بعد ۶ماه و یک سال نداشتن دخول چه واژن چه مقعد دوباره ب حالت اولیه خودش برمیگرده البته ...

اینجوری که به من گفت نزدیکی داشتی یعنی منظورش این بود تو این ۶ماه این اتفاق افتاده؟؟؟؟

بله دقیقا.واژن بعد ۶ماه و یک سال نداشتن دخول چه واژن چه مقعد دوباره ب حالت اولیه خودش برمیگرده البته ...

والا ی خانمی میگفت دخترش  تو ۱۵ سالکی نامزد کرده و پاره شده و الان ۱۸ سالشه دخترش و خواستگار دارد و میخواست بدوزه دنبال دکتر بود 

قسم میخورد فقط ی بار دختر تو ۱۵ رابطه داشته. یعنی لزومی ندارد برود ؟؟؟؟ درسته؟؟؟؟ پرده خودش ترمیم شده ؟؟

والا ی خانمی میگفت دخترش  تو ۱۵ سالکی نامزد کرده و پاره شده و الان ۱۸ سالشه دخترش و خواستگار دا ...

نه اگه پرده ای هم باشه ترمیم نمیشه 

منظور اون کاربر فرم واژن بود

چی بگم دیگه  من که میگم نمیتونن تشخیص بدن  شما با استرس رفتین گفتن نداری

خیلی خجالت میکشیدم روم نمیشد ببخشید پامو باز کنم همش میگفت خودتو شل کن وای یادم میوفته حالم بد میشه

یعنی میگی دخترهه رابطه داشته باشن نگرلن نباشن بعد ازرواج شوهر متوجه نمیشود درسته ؟؟؟  شب اول ع ...

عزیز دلم واژه ی باکره را براتون بد جا انداختن ببینید باکره به معنای داشتن بکارت نیست بلکه باکره به دختر یا پسری میگن که تا حالا با هیچ شخصی رابطه ی جنسی نداشتند و فقط مختص زن نیست