توروخدا بگید من چیکار کنم در دوران عقد دارم جدا میشم هیچ رابطه ای با همسرم نداشتم رفتم پزشک قانونی میگه رابطه داشتی دنیا رو سرم خراب شده به اون خدایی که میپرستین رابطه نداشتم چیکار کنم چجوری ثابت کنم
واقعا عجیبه. عزیزم یکی از اشناهای مارا فردای ازدواج برگزدونن داماد گفت پرده نداشت ...
گلم من خودم ب شخصه از ی ماما پرسیدم راجب دوزیدن اونا فقط میدوزن و ماست مالی میکنن ک اونم انجام ندن اصلا فرقی نداره چون فقط از این راه پول میگیرن. اون چون خون نیومد و عقل مرده کم بود اینکارو کردن درصورتی ک گفتم خونریزی برای چ اتفاق میفته.من از خودم درنیاوردم با قطعیت حرف میزنم❤
واسه من خیلی نزدیک بود همون اول واژنم حتی ببخشید دستشویی ک میرفتم دست میزدم حس میکردم ی سوراخ ریز داشت و شوهرمم متپجه شد از اونجا خون پریود میاد من شوهرمم متوجه شده بود ب دکتر زنانم ک گفتیم و ی دکتر معروفه تو شهرمون من پیش هر دکتری نمیرم توضیح دادم گفت بعضیا بکارتشون جلو هست بهم حتی گفت زور بزن چون زور ک میزنی اگه وارگی باشه خودشو نشون میده من تعصبی روی بکارت ندارم و معتقدم نیستم ک هر دختری بکارت داره حتما دختر پاکی هست..ی سرچ کن انواع بکارت میاد عکساش مال من حلقوی بود و دکترم همون رو گفت
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
یعنی کلا این مسئله باکرگی و ..الکیه ؟؟؟؟ پس دکترها به چی گواهی میدن
از نظر من چون بعضیا کلا از اول نداشتن، یا بعضیا دارن ولی خونریزی نداره یا این که بعضیا با وجود اینکه پرده دارن هزار روش رابطه بدون دخول با صد نفر رو انجام دادن ولی بعضیا که هیچ کاری نکردن و پاکن ممکنه با حادثه از بین رفته باشه، به خاطر اینا از نظر من درست نیست این مساله رو بررسی کنن، آره گواهی میدن خودمم رفتم گواهی بگیرم ولی چون کتبیش گرون بود گفتم ضرورتی نداره فقط شفاهی بهم گفت، واسه همین رفتم که ببینم شاید از اونایی باشم که مادرزادی ندارن، خلاصه محکم کاریه دیگه
چون درواقع دکترا چیزیو تشخیص نمیدن بسته به حرفی که شما بهش میزنین برگه میدن اگه بگی نامزدم عقدم می ...
وا چه حرفا من اطرافم هزار نفر دیدم عقد بودن به قصد جدایی رفتن پزشک قانونی نامه سلامت گرفتن این دیگه چه حرف و چه مدلیه که میگین اگه بگین عقد میگن نداری😐حتی من مجرد هم دیدم رفتن برای عقد نامه بگیرن دکتر گفته نداری
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍