2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 21898 بازدید | 538 پست
نه گفت فردا باید بیای برای جواب هی خدایا خودت به دادم برس 

عزیزم شما که پاکی از چی میترسی؟ 

دکترا خدا نیستن که 

همیشه درست نمیگن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

با استرس رفتی پیشش اره ؟ اینا مث رمال میمونن میبینن تو چی میگی همونو ب خودت برمیگردونن حتما دیده استرس داری گفته رابطه داشتی

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هایمن کلا پاره نمیشه هیچوقت  توعم اگه دلت میخاد در اینده با پرده دوزی پول در بیاری اره میای می ...

نه من هیچ وقت از این کوافت کاری ها نمیکنم. نیازی هم ندارم.  ولی خیلی بیشتر از تو درسش رو خوندم.  

واقعا عجیبه.  عزیزم یکی از اشناهای مارا فردای ازدواج برگزدونن  داماد گفت پرده نداشت  ...

گلم من خودم ب شخصه از ی ماما پرسیدم راجب دوزیدن اونا فقط میدوزن و ماست مالی میکنن ک اونم انجام ندن اصلا فرقی نداره چون فقط از این راه پول میگیرن. اون چون خون نیومد و عقل مرده کم بود اینکارو کردن درصورتی ک گفتم خونریزی برای چ اتفاق میفته.من از خودم درنیاوردم با قطعیت حرف میزنم❤

ادم خودش پرده اش میبینه مگخ چطور باید بفهمیم 

واسه من خیلی نزدیک بود همون اول واژنم حتی ببخشید دستشویی ک میرفتم دست میزدم حس میکردم ی سوراخ ریز داشت و شوهرمم متپجه شد از اونجا خون پریود میاد من شوهرمم متوجه شده بود ب دکتر زنانم ک گفتیم و ی دکتر معروفه تو شهرمون من پیش هر دکتری نمیرم توضیح دادم گفت بعضیا بکارتشون جلو هست بهم حتی گفت زور بزن چون زور ک میزنی اگه وارگی باشه خودشو نشون میده من تعصبی روی بکارت ندارم و معتقدم نیستم ک هر دختری بکارت داره حتما دختر پاکی هست..ی سرچ کن انواع بکارت میاد عکساش مال من حلقوی بود و دکترم همون رو گفت

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

برو پیش یه ماما 

حتی میگن اونایی ک پرده دارن موقع مایعنه درد دارن شما درد نداشتی 

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍
عزیزم شما که پاکی از چی میترسی؟  دکترا خدا نیستن که  همیشه درست نمیگن

نمیترسم خیلییییی داغونم خیلی ناراحتم بابت کاری که نشده میگن شده توروخدا برام دعا کنید تو رو به این ماه عزیز 

😂😂😂 ببخشید اونایی که رابطه نداشتن ولی ممکنه مادرزاد پرده نداشته باشه ممکنه بر اثر اون تنگی واژن ...

حالا ما میگیم وجود نداره شما باز میگی مادر زاد پرده نداشته😐😂همه مادر زاد پرده ندارن همههه

یعنی کلا این مسئله باکرگی و ..‌‌الکیه ؟؟؟؟  پس دکترها به چی گواهی میدن

از نظر من چون بعضیا کلا از اول نداشتن، یا بعضیا دارن ولی خونریزی نداره یا این که بعضیا با وجود اینکه پرده دارن هزار روش رابطه بدون دخول با صد نفر رو انجام دادن ولی بعضیا که هیچ کاری نکردن و پاکن ممکنه با حادثه از بین رفته باشه، به خاطر اینا از نظر من درست نیست این مساله رو بررسی کنن، آره گواهی میدن خودمم رفتم گواهی بگیرم ولی چون کتبیش گرون بود گفتم ضرورتی نداره فقط شفاهی بهم گفت، واسه همین رفتم که ببینم شاید از اونایی باشم که مادرزادی ندارن، خلاصه محکم کاریه دیگه

چون درواقع دکترا چیزیو تشخیص نمیدن بسته به حرفی که شما بهش میزنین برگه میدن اگه بگی نامزدم عقدم می ...

وا چه حرفا من اطرافم هزار نفر دیدم عقد بودن به قصد جدایی رفتن پزشک قانونی نامه سلامت گرفتن این دیگه چه حرف و چه مدلیه که میگین اگه بگین عقد میگن نداری😐حتی من مجرد هم دیدم رفتن برای عقد نامه بگیرن دکتر گفته نداری 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
گلم من خودم ب شخصه از ی ماما پرسیدم راجب دوزیدن اونا فقط میدوزن و ماست مالی میکنن ک اونم انجام ندن ا ...

یعنی عزیزم 

دختری رابطه داشته  قبلا و الان میخواد  ازدواج کنه و میخواد مثلا برود ترمیم

یعنی نرود درسته ؟؟؟ 

دکترها الکی گفتن بیا ترمیم 

نه من هیچ وقت از این کوافت کاری ها نمیکنم. نیازی هم ندارم.  ولی خیلی بیشتر از تو درسش رو خوندم. ...

اگه خونده بودی میدونستی وجود نداره😂