توروخدا بگید من چیکار کنم در دوران عقد دارم جدا میشم هیچ رابطه ای با همسرم نداشتم رفتم پزشک قانونی میگه رابطه داشتی دنیا رو سرم خراب شده به اون خدایی که میپرستین رابطه نداشتم چیکار کنم چجوری ثابت کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا گفته دخترا پرده دارن؟😐😐😐😐😐 اون بکارت ینی اینکه کلا رابطه نداشته باشه ن انال و اورال ...
گفته زنان باکره وغیر باکره یعنی دختران وزنان پس پرده ی بکارت وجود داره .پس اون چیزی که باعث میشه مانع رابطه ی کامل بشه چیه؟خب وقتی رابطه ایی نباشه یعنی باکره است دیگه
خدا رو شکر من به جلو گیر ندادم عقیده ام اینه دختران باید عفیفه باشن
نه ی سوراخ دایره ای شکله اون ک شما میگی ارتجاعی هست ک با رابطه نه خونی میاد نه چیزی دختر عمه من ارتجاعی بود ک رفت دکتر بهش گفت ارتجاعی هست پرده ت و شب عروسیش نه خونی داشت فقط درد داشت همین
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
والا راستگویی خیلی بهتر از اینه که بدوزی به شوهرت دروغ بگی
دقیقا
اونی ک بخواد میمونه اونی ک نخواد هم بی لیاقت بوده چون منو براساس این داستان قضاوت کرده.حالا هرزه گری فرق میکنه داستانش ولی یکی که رابطه داشته توو زندگی با عشقش ولی ب هردلایلی ب هم نرسیدن خب دوطرفه بوده ب زور ک نبوده.باید روراست بود و ب شریک زندگی در ازدواج گفت.