2777
2789
عنوان

فک کنم خیانت

907 بازدید | 69 پست

سلام. تو رو خدا کمک کنی یه چیزی شده داریم دیوونه میشیم خونوادگی مخصوصا مامانم. قصه از جایی شروع شد که یه دختره که حتی از منم کوچیکتره اومده گیر داده به بابای من ول کنم نیس. الان چند ماهه که ما فهمیدیم و فک کنم کل محل میدونن. هر روز میومد مغازه بابام. الانم. روزی چند ساعت با هم در تماسن. بابا ی من یه آدمیه که حتی نون هم نمی‌خرید ولی الان تا قم تنهایی میره. گوشی همش دستشه. بیچاره مامانم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا مردا چشونه آخه

لعنت به دنیای مجازی که دید آدما رو عوض میکنه قشنگ داره بی حیایی و رواج میده ها چه مرد چه زن

از سال ۹۵ تا عید ۹۹ خواننده خاموش بودم😜 فروردین ۹۹ عضو شدم تا دوهفته پیش که دیگه نتونستم وارد کاربریم بشم😏 این کاربری جدیدمه🙂🙂

ببین قشنگ اول اون دختره رو جر بدید بعد پدرتو، کاری که یکی از اقواممون کرد یعنی شوهره به گوخوردن افتاد کل خونه زندگی رو زد به اسم زنش الان خودشه و لباسهای تنش ۶ ماه هم روزه گرفت توبه کرد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه بابا. دختره توی محل خودمونه. مادرشم طلاق گرفته س و شمالی هستن خیلی پر رو هستن. بدبختی اینجاس بابام خیلی طرفشو میگیره. حتی یه بار دعوای بدی کرد مامانم با دختره و بابام ولی اینگار نه اینگار. الانم مامانم توی جیب بابام یه قرص پیدا کرده اسمشو یادم نیس ولی ابیه و برای بزرگ شدن آلت مرد واسه رابطه س

بابای من طلافروشی داره البته نه مثل قدیم. آخه یه بار ورشکست شد ولی مامانم و خواهرام کلی سرکار رفتن و دوباره مغازشو نو نوار کردن ولی الان اون دختره مثل کنه اومده تو زندگیمون. بابامم اولش میگفت میخام کمک کنم ولی تا کی. خودشم چیزی نداره همشو خواهرام و مامانم با کلی وام درست کردن واسش. حرصم در اومده

نه بابا. دختره توی محل خودمونه. مادرشم طلاق گرفته س و شمالی هستن خیلی پر رو هستن. بدبختی اینجاس بابا ...

پر رو هم باشن شما پررو تر باشید یعنی دختره رو یه کتک مفصل بزنید تهدیدش کنید آدم میشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

پر رو هم باشن شما پررو تر باشید یعنی دختره رو یه کتک مفصل بزنید تهدیدش کنید آدم میشه

دقیقا تنها راه حل همینه 

ساده نباشید و جاخالی نکنید که پشیمون میشینو پدرتونو. ازتون میگیره و ابروتون میره

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
اتفاقا زدیم ولی تا وقتی بابام پشتشه چیزی بهش نمیشه. فک کنم بابام با مامانم هیچوقت تا سر کوچه هم نرفت ...

خب چرا به دایی یا بزرگترتون نمیگین تا باهم پدرتونم بزنن بابا تا باباتونو پشیمون نکنین چیزی حل نمیشه اخه

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔