2777
2789
عنوان

فک کنم خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه دختره جای بچشه البته ببینیش از مامانم هم هیکلی تره. قیافه هم نداره. مادرشم هم مثل گداها میمونه

شيشه هاشو بزنين بيارين پايين

كس و كارشونو پيدا كنين

آبروشونو تو محل ببرين

شكايت روابط نامشروع كنه مامانت

يا هو يا من هو يا من ليس الا هو
آخه دختره جای بچشه البته ببینیش از مامانم هم هیکلی تره. قیافه هم نداره. مادرشم هم مثل گداها میمونه

خدالعنت کنه چنین مادرایی رو که اینجور خونه خراب کنا رو بزرگ میکنن

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔

بدبختی اینجاس من متاهلم و دوتا بچه کوچیک دارم یه خواهرمم یه بچه داره. نمیتونیم بیوفتیم دنبالش. اون یکی خواهرام مجردن و میرن سرکار مامانمم اینقدر اینور و اونور رفته پاهاش درد میکنه. آبرومون پیش شوهرم و شوهر خواهرم نره فقط

به بزرگتر دختره اطلاع بدید برادر پدر دایی عمو ... 

اینکار م کردیم. پدر بزرگش گفت اینا کارشون همینه حتی باعث شدن یه خانواده از محل فرار کنن ولی بابام باور نمیکنه آخه مامانم تنهایی رفته

شمالی هستن. آخه ارتباطی ندارن زیاد میگم که مادرش مطلقه س

بچه که مال پسر اینا.نگا تو رو خداچه بهونه هایی میارن 

اول به بابات ثابت کنین تا داماداتون نفهمیدن ابروتون بره بعد برین دختره رو با مادرش جوری بزنین تا حساب کار دستشون بیاد کارم به شکایت رسید سند داشته باشین تا ثابت کنین دختره ممیخواسته باباتونو تور کنه

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
اینکار م کردیم. پدر بزرگش گفت اینا کارشون همینه حتی باعث شدن یه خانواده از محل فرار کنن ولی بابام با ...

برادر نداری؟ یا با برادرت و خواهرت برین سراغ بزرگترش و خود دخترع یا اینکه برادرت یا دایی کسی بره دختررو تهدید کنه  اگر من بودم تهدیدش میکردم میترسوندمش البته ی مرد دنبال خودت راه بنداز انقدری بترسه که جمع کنه لز اون محل بره

فقط کاری نکنین که باباتون فک کنه شما دارین شورشو درمیارین و دخترع مظلوم جلو داده بشه و از سرلج بره بگیرتش