2777
2789
عنوان

آبروم رفت

297 بازدید | 27 پست

شیر سینک ظرفشویی خراب بو بعدش. شوهرم گفت من لوله. کش میارم درست کنه تو برو خونه مادرت اینا با بچه نمیازه امدم خونه تا دست بجنبم. خونه تمییز کنم. شوهرم خونه بود چایی. لباس هاش رخت خواب. کف سالن بود اشپزخونه دوروز بود ظرف نشسته بودم. کثیف. مادر شوهرم اینا یهو گفتن میام خونتون بشینم ساعت ۱۱/۳۰شب. تا دست بجنبونم رسیدن ابروم رفت مادر شوهرم. هی تیکه مینداخت شوهرم هیچی نگفت. نشستن اصلا بلند شدن رفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونهههههههه محل زندگیعمگ هتله ک همیشه مرتب باشهزن ب اون گندگی هنو نمیدونه بعد تیکه بار میکنعمامانم م ...

من همیشه تمیز میکنم خونم ۵۰متر کوچیک. یه چی بریزی انگار. کثیف.

نه نشستن گفت. بدبخت پسرم تو زنشی. خاک بر سر من که امدم. تورو گرفت. بجا تفریح. خوشگذرونی به زندگیت ...

یچیزی بگم؟گور پدر مادر شوهرت

ولی خواهر قشنگم ب خونه زندگیت برس بخدا از چشم شوهرت میفتی دیگران پرش میکنن بخاطر اونا نه اصلا بخاطر روحیه خودت صبح ک از خواب بیدار میشی غذا بپز سرویس بهداشتی بشور لباسا شستی خشک شد سریع جمع کن همیشه جارو و گردگیری کن گازت پاک کن تو سینکت نزار ظرف بمونه انرژی منفی از خونه ات بیرون میره

خدایی خیلی زشته برا ی خانوم تو فامیل بپیچه ک کثیفه ب خونه زندگی نمیرسه...