2777
2789
عنوان

خیانت مادرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3653 بازدید | 116 پست
اصلا گوش مامانم بدهکار نیست چندبار یارو رو تهدید کردم به زنش زنگ زدم گفت مادرتو جمع کن چی شد تهش!؟ ...

پدرتو از دست مادرت نجات بده

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا پس قصدش چیه؟؟ اگه از خودش درامدی نداره نمیگه تو این سن طلاق بگیرم کجا سرپناه بشم؟؟؟مریض بشم بچه ...

در امد که نداره والا خواهر برادرهاش هم زیر بار نمیرن حوصله زندگی کردن نداره حوصله بچه نوه عروس مهمون هیچی نداره همه هم بهش گفتیم این طور بخوای پیش بری دیگه کاری بهت نداریم بابام 35 سال کار کرده الان 5 ساله بازنشست شده جیگرش خون کرده از همه چی ایراد میگیره خیلی ناشکر

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
در امد که نداره والا خواهر برادرهاش هم زیر بار نمیرن حوصله زندگی کردن نداره حوصله بچه نوه عروس مهمون ...

نمیدونم چی بگم

سوره بقره رو چهل روز با صوت بزارین تو خونه پخش بشه سنگینی و انرژی منفی و از خونه دور میکنه وارامش میده چهل روز تو خونه پدرتون صوتشو پخش کنید

خدایا میدونم بزرگتر و مهربان تر از تصور منی این روزا دستام بهت احتیاج دارن،شنیدم لطفت بی پایانه میدونم که قراره حالمو خوب کنی آخه تو خدای بزرگ منی
نمیدونم چی بگم سوره بقره رو چهل روز با صوت بزارین تو خونه پخش بشه سنگینی و انرژی منفی و از خونه دور ...

باشه ممنونم خانمی مامانم کلا بمب انرژی منفی هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
گفتم بهش گریه میکنه پیش بابام آخرشم من میشم آدم بده

بگو با مدرک ثابت میکنم

جوری ک گریه فایده نداشته باشه

ازش مدرک جم کن و تهدیدش دست ازکارش برداره 

طفلک بابات چقد دلم سوخت واسش بفهمه داغون میشه

دلم اتیش گرفت براش

به قول دکتر چاوشی چه دلت بخواد چه نخواد این قضیه به شما به عنوان فرزند مربوط نیس

بنابراین زندگیتو کن 

میدونم سخته ولی واقعا ربطی به ما به عنوان فرزند نداره عزیزم

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻