2777
2789
عنوان

خیانت مادرم😭😭😭

3651 بازدید | 116 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

قصه از اینجا شروع شد که من سر یه شکست عشقی حالم خیلی بد بود رفتیم با مامانم پیش یه دعانویس

کلی هزینه کردیم و بی نتیجه شد بعد یه مدت به رفتارای مامانم شک کردم بعد دیدم این دعانویسه به مامانم پیام میده خلاصه کلی دعوا و کش مکش با مامانم داشتم که گفت غلط کردم به پات میفتم به کسی چیزی نگو ولی بعد چندین بارم باز دیدم به مرده التماس میکنه که باهاش باشه به هر بهونه ای هرروز سیم کارت میخرید و مچشو میگرفتم تااینکه یه مدتیه بازم بهش شک دارم چون چندتا پیام دوباره دیدم و‌ ردشو زدم‌ مرد بوده و امشبم دیدم که صدای تق و توق از پذیرایی میاد یکم صبر کردم بعد رفتم به بهونه آب خوردن آشپزخونه دیدم بوی کاغذ سوخته میاد رفتم گوشیمو آوردم چراغ قوه شو روشن کردم دیدم عود روشنه روسری مامانم تو آشپزخونه ست

شک کردم که کجا میتونه رفته باشه این موقع شب!!!

صداش کردم تو اتاق میگه نمیدونم جن میبینم و اینا رفتم پیش دعانویس گفته فلان آیه رو بخون شبام تو تاریکی عود روشن کن بخدا اون چیزی که تو فکر میکنی نیست!!

منم عروس شهر غربتم میرم اونجا فکرم درگیره مامانم چیکار میکنه بیرون که میره میگم یعنی با کیه چیکار میکنه کجا میره

دلم به حال بابام میسوزه یه کارگره ساختمونیه انقدر بهش اعتماد داره که چی!

شما میگید چیکار کنم!؟

پربازدید طوری 🙃

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایاااااااااااا 😐😐😐😐😐😐

آخه دعانویس چیه که بخواد مخ بزنه   من همه اش تو ذهنم یه پیرمرد چرک میبینم که دروغ میگه و فقط به فکر پول  

طفلک بابات که از هوو هم شانس نیاورده 🤕 خیانت که بماند

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

نگران نباش فکر نکنم مامانت خیانت کرده باشه فقط زیاد تو فاز جادو جنبل رفتع

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

زمونه برعکس شده 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

الکی دیگه؟؟؟

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده)