2777
2789
عنوان

خیانت مادرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3653 بازدید | 116 پست
خدایاااااااااااا 😐😐😐😐😐😐 آخه دعانویس چیه که بخواد مخ بزنه   من همه اش تو ذهنم یه پیرمرد چ ...

بخدا منم چندشم میشه وقتی یاد میاد یارو کیه یه معتاد زندانی که فقط به فکر پول بودش هیچ گوهیم نخورد

لاقل با یه مرد پولدار و خوشتیپ خیانت میکرد اخه با دعا نویس؟؟؟؟؟ 

شوخی کردم خب ازش بپرس تهدیدش کن اینا خطرناکن

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجوری نگو کاعنات میشنون 🤫

نه آخه خدایی پیرا بیشتر از جوونا منحرف میشن جدیدا

خدایا میدونم بزرگتر و مهربان تر از تصور منی این روزا دستام بهت احتیاج دارن،شنیدم لطفت بی پایانه میدونم که قراره حالمو خوب کنی آخه تو خدای بزرگ منی
مامان منم سر پیری یادش افتاده بابام خوب نیست و ال وبل همش دعوا دارن اینقدر داد میزنه که نگو بابام دی ...

واقعا نمیدونم چی بگم تازه به جووناهم ایراد میگیرن

به مادرت بگو مادر منم چندین سال باهاش زندگی کردی الان متوجه شدی خوب نیست

خدایا میدونم بزرگتر و مهربان تر از تصور منی این روزا دستام بهت احتیاج دارن،شنیدم لطفت بی پایانه میدونم که قراره حالمو خوب کنی آخه تو خدای بزرگ منی

الان ميان ميگن بتوچه مامانت خيانت ميكنه

دخالت نكن!!🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من نمیدونم اینایی که سنشون گذشته چشونه سر پیری و معرکه گیری

خودمم بهش میگم تو عروس داری دوماد داری میدونی اینا بفهمن چقدر واسه منو داداشم بد میشه اصلا انگار کر شده نمیشنوه

واقعا نمیدونم چی بگم تازه به جووناهم ایراد میگیرن به مادرت بگو مادر منم چندین سال باهاش زندگی کردی ...

والا میگیم اما گوش نمیکنه جیگرمون خون کرده ابرو برامون نذاشته ازبس صدا میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜