2777
2789
عنوان

خیانت مادرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3653 بازدید | 116 پست

من نمیدونم اینایی که سنشون گذشته چشونه

سر پیری و معرکه گیری

خدایا میدونم بزرگتر و مهربان تر از تصور منی این روزا دستام بهت احتیاج دارن،شنیدم لطفت بی پایانه میدونم که قراره حالمو خوب کنی آخه تو خدای بزرگ منی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس اینکه چندتا شماره رو به اسم زن سیو کرده و وقتی پیامی میاد زنگ میزنم مرده چی؟؟؟

چی بگم شاید اونام دعا نویس مرد باشن 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

ببین اگه دعانویسه ممکنه دعایی چیزی کرده باشه مادرتو 

به نظرم اینجور نمیشه با حرف ما 

پاشو برو یه جای تخصصی زنگ بزن 

مثلا حوزه. ی علمیه ای یا دفتر مرجعی چیزی 

اینجور جاها باید به متخصص این حوزه جن و اینا رجوع کنی و دعانویسی 

راهکار بدن 

خودت از پسش برنمیای به نظر چون باطل السحر وو روش های مختلف داره 

اینم بگم دقت کن از چاله درنیای بیافتی تو چاه .جای معتبر برو نری پیش یه دعانویس دیگه بدتر شه .مراجعه ب دعانویس شرکه .حتماااا پیگیرییی کن حتماااا چون بمونه بدتر میشه خدای نکرده یه چله زیارت عاشورا هم بگیر از خدا کمک بخواه. 

من نمیدونم اینایی که سنشون گذشته چشونه سر پیری و معرکه گیری

مامان منم سر پیری یادش افتاده بابام خوب نیست و ال وبل همش دعوا دارن اینقدر داد میزنه که نگو بابام دیگه میگفت میرم طلاقش میدم خسته شدم 😐

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

نمیدونم صحبتاتون درسته یا نه ولی پدر و مادرای خائن خیلی حقیر هستن نمیدونن با اینکار چه اسیب جبران ناپذیری به زندگی و بچه هاشون وارد میشه سنم اصلا مهم نیست

این موضوع به شما ربطی نداره که همش پیگیر باشید ولی با مامانتون جدی صحبت کنید تا دست از کارشون بردارن

چنتا مدرک جمع کن. تهدیدش کن ک دفه دیگ ابروشو میبری

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..