2777
2789
عنوان

خیانت مادرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3653 بازدید | 116 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برم بگم مادرم به پدرم خیانت میکنه؟نمیخندن بهم؟نمیگن خودش عقل داره زن ۵۰ساله؟

نه نمبخندن ... چی میگی خواهر من میگم دعا و جادو هست باطل نشه بدبختتون میکنه تو میگی بخندن !!! میگم کارشناس ان کارشون اینه ... قرار نیست جار بزنن کارشون اینه. کلی خانواده بذبخت شده 

پهن 😂

اووونم باز يه خاصيتي شايد داشته باشه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بردیم والا مشاور روان شناس گفت هیچیش نیست خیلی دروغ میبافه به هم همینش بده 

وا پس قصدش چیه؟؟

اگه از خودش درامدی نداره نمیگه تو این سن طلاق بگیرم کجا سرپناه بشم؟؟؟مریض بشم بچه هام طردم کنن چی میشه

خدایا میدونم بزرگتر و مهربان تر از تصور منی این روزا دستام بهت احتیاج دارن،شنیدم لطفت بی پایانه میدونم که قراره حالمو خوب کنی آخه تو خدای بزرگ منی
نمیدونم صحبتاتون درسته یا نه ولی پدر و مادرای خائن خیلی حقیر هستن نمیدونن با اینکار چه اسیب جبران نا ...

چقدر صحبت کنم ۴ساله دارم میگم مگه گوش میکنه همش قسم میخوره که تو اشتباه میکنی و فلان!

شاید دعا نویسه مادرتون دعا کرده 

همونی که تموم شد و هیچکس نخواست آغازش کنه دارم فکر می‌کنم کجا برم که هیچکس نباشه ...تیکر مال بارداری نیست😅                                                      
چقدر صحبت کنم ۴ساله دارم میگم مگه گوش میکنه همش قسم میخوره که تو اشتباه میکنی و فلان!

۴ ساله؟ ای وای عزیزم خودتو ناراحت نکن زن و مرد نداره کسی که اینکارو کنه میکنه

ولی بالاخره یک راهی هست همیهش

لاقل با یه مرد پولدار و خوشتیپ خیانت میکرد اخه با دعا نویس؟؟؟؟؟  شوخی کردم خب ازش بپرس تهدیدش ...

اصلا گوش مامانم بدهکار نیست چندبار یارو رو تهدید کردم به زنش زنگ زدم گفت مادرتو جمع کن چی شد تهش!؟

الانم نمیدونم داره چیکار میکنه!

یاد همسایمون افتادم، خانم تو سن جوانی با یه بچه ی کوچیک از شوهرش طلاق گرفته بود و یه دعانویس چند بار میره خواستگاریش ، خانمه جواب رد میده. دعا نویس خودش پیش یکی گفته بود که همچین بختش رو کور کردم که نتونه ازدواج کنه... از اینجور ادمها باید ترسید خداترس باشن اینجوری پول درنمیارن.

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤