2777
2789
عنوان

خیانت مادرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3653 بازدید | 116 پست
به قول دکتر چاوشی چه دلت بخواد چه نخواد این قضیه به شما به عنوان فرزند مربوط نیس بنابراین زندگیتو ک ...

وا مگه میشه ابرو ادم هست چطور این حرف و میزنید عضوی از خانواده هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گریه میکنه پیش بابام بابامم میگه تو مقصری!

مدرک ببر نشون بده تا بابات متوجه بشه. عکس بگیر از چتاشون و زنگاشون

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
وا مگه میشه ابرو ادم هست چطور این حرف و میزنید عضوی از خانواده هست 

عزیزم دور از جون استارتر هرکسی رو میذارن توو گور خودش

استارتر که نمیتونه پدر و مادرش رو توو این سن کنترل کنه.

آبرو استارتر چرا باید بره؟مگه استارتر کار اشتباهی کرده؟

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
الان کجا برم به کی زنگ بزنم؟

نمیدونم 

شماره چند تا مراجع رو پیدا کن 

هست تو نت 

زنگ بزن بگو 

اگه گفتن بلد نیستیم یا کار ما نیست تو کوتاع نیا اصرار کن ادم معتمد بهت معرفی کنن اگه جواب ندادن یا خلاصع پیچوندن نگو ولش بیخیال بازم زنگ بزن .و یا این حوزه های علمیه هست اونا رو زنگ بزن .. اگرم شرایطشو داری که پاشو خودت برو یه دفتر مرجعی یه حوزه ای یا برو دانشگاه ی جایی منظورم اون دانشکاه های خوب مثل امام صادق یا باقرالعلوم از استاداشون بپرس .. موسسه مصاف هم سرچ کن بیاره شماره داره زنگ بزن اگه جواب داذن بپرس اونا حتما راهنمایی میکنن جایی رو میگن .خلاصه خجالت چی چهار ساله اون مرد پدرتو میگم انقدر دلشم مهربونه اینجور شده باید پیگیری کنی حتما. ابرووتم نمیره .ملت بیکار نیستن .. تازع کلییییی از این موارد هست .هیچ جایی رو پیدا نکردی برو یه پلیس صد و ده درست درمون بخش مشاورع دارن اونجا بگو 

بگو با مدرک ثابت میکنم جوری ک گریه فایده نداشته باشه ازش مدرک جم کن و تهدیدش دست ازکارش برداره&nbs ...

خودمم نگاش میکنم گریم میگیره دستاش از بس کار کرده شده مثل سنگ پا

آرتروز گرفته دستش میلرزه کمرش درد میکنه از کار زیاد

اینم جوابه مامانمه