2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه اینم بگی چرا.   که دیه زن نصف مرده ؟

الان که برابر شده🤔

قبلا اینجوری بود

اما دلیلش این بود که مرد نون زن و بچه میده و وقتی مرد میمیره اون پول رو میدن به خانمش 

اما الان چون زن و مرد هر دو کار میکنن برابر شده

در اصل دیه مرد رو به زن میدن عزیزم🙈

قانون الهیه دلیل نمیخواد  دیدت به دین اشتباهه مثلا برای پاک شدن اب یه حدی هست فکر کن مثلا ۱۰ ...

عمل کور کورانه چ فایده خدا خودش گفته با عقل با تعقل بپذیر مختاری !!

خدا به انسان عقل و اختیار و قدرت تصمیم گیری و فکر داده نه اینکه بی جون و چرا!!!!

بله ولی چه ربطی به عقل داره؟

دین داریم ما

در مورد مسائل دینی قدرت اختیار نداریم

عمل نکنی به دستور خدا عمل نکردی 

دلیل نمیخواد

لایک نکن💨
کی گفته مردمیتونه باشلوارک نمازبخونه؟؟؟؟ حتی پیراهن آستین کوتاهشم نبایدازآرنج بالاترباشه

عزیزم مرد برای نماز فقط کافیه عورتش رو بپوشونه 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

میشه اینم بگی چرا.   که دیه زن نصف مرده ؟

بزار مثال بزنم ببین مثلا من ازدواج کردم دیه شوهرمو بگیرم میتونم باهاش خرجی خونه رو بدم یا باهاش ی کاری شروع کنم ی پشتوانه ای هست برای من چون مرد خونمو نون اورمو از دست دادم 

حالا اگه بیاد شوهرم دیه منو بگیره خودش مرده میتونه خرج بچه ها و خودشو در بیاره ولی زن سخته براش بتونه در بیاره برا همین برای مرد بیشتره 

بزار مثال بزنم ببین مثلا من ازدواج کردم دیه شوهرمو بگیرم میتونم باهاش خرجی خونه رو بدم یا باهاش ی کا ...

خب اگه یه زنی سرپرست خانوار باشه چی فوت کنه به بچه هاش نصف یه مرد دیه بدن ؟ یا یه زنی شاغل باشه چی ؟