2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست
عمل کور کورانه چ فایده خدا خودش گفته با عقل با تعقل بپذیر مختاری !!

بله ولی قبل از انتخاب دین

شما برو کلی در مورد دین و پیغمبر و امام تحقیق کن اگه به نظرت درستن انتخابشون کن 

اگه انتخاب کردی نمیشه به یکی عمل کنی یکی رو سوال کنی دین یه پکیجه 

کلش رو یا بپذیر یا کلا بگو من به این دین نیستم

قبل اسلام کلی خداپرست دانشمند شاعر حتی زن ثروتمند مثل حضرت خدیجه بود ولی پیامبر همه رو رد کرد یه پکیج به اسم اسلام ارائه کرد اگه قراره هرکس برای خودش دین رو بسنجه و به بعضی عمل کنه به بعضی عمل نکنه چه فرقی با کافری داره که قبل پیامبر خداپرست بود طبق قانون ابراهیم طواف هم حتی میکرد پیامبر هم داشت

چرا اون به اسلام که باید تغییر دین میداد؟

نمیشه که هر قانون رو سوال پیچ کنید

لایک نکن💨
بزار مثال بزنم ببین مثلا من ازدواج کردم دیه شوهرمو بگیرم میتونم باهاش خرجی خونه رو بدم یا باهاش ی کا ...

یه زن خودش ممکنه نان اور خانه باشه تو عصر الان ولی قدیم ها زن ها گوشه مطبخ بودن پس قوانین اش کلی و برای همه قرن ها نیست نیاز به تغییر داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول خلقت نبوده حوا که با چادر به زمین نیومده هردو تو شرایط یکسان اومدن بعد اسلام که کامل ترین دینه واجب شده دلیلشم که از ماجرای هابیل و قابیل و برادر کشی بخاطر زن مشخصه چون طبیعت مرد ظرفیت اینهمه ظرافت و زیبایی زن و نداره و بعدشم مگه خدا فقط وقتی نماز میخونیم ما زنها رو میبینه اگه موقع نماز ازمون حجاب خواسته به دلیل اینه که مارو به مهمونی خودش دعوت کرده و دوست داره مهمونش مرتب و زیبا و جوری که  خودش بیشتر دوست داره باشه

اینکه بیضه چپ اندازه دیه یک انسانه دلیلش اینه که اگه بیضه چپ مردا آسیب ببینه عقیم میشن و به این ترتیب یه نسل از بین میره و اینکه دیه آقایون دوبرابر خانم‌هاست دلیلش اینه که مرگ زن برای خانواده یه خلا عاطفی به بار میاره ولی برای مرد یه خلا عاطفی و یه خلا اقتصادی چون تو اسلام نان آوری وظیفه مرد هست پس دیش میشه دوتای زن و البته برای یه مرده فرقی نمیکنه که دیش نصف جنس مخالف باشه یا دوبرابر و این بازمانده ها هستن که دیه گیرشون میاد پس این حکم هم یجورایی به نفع زن هاست😊

من یک مسلمانم. اسلام کامل است اما من نیستم. اگر اشتباهی از من سر زد، آن را به من نسبت دهید نه به دینم. 
خب اگه یه زنی سرپرست خانوار باشه چی فوت کنه به بچه هاش نصف یه مرد دیه بدن ؟ یا یه زنی شاغل باشه چی ؟

😶اینو نمیدونم دیه شو کامل نمیدن مگه ؟؟برای اونکه سرپرسته رو میگم

قانون شرط اولش عدالتش هست اگه عدالت نباشه دیگه قانون نیست جبره 

عدالت بله 

عدالت ولی مساوی بودن یکسان بودن نیست

اسلام به زن خیلی جاها بیشتر هم بدا داده مثل مهریه!

نمیشه که همه چیز رو یکسان کرد اتفاقا یکسان کردن ته بی عدالتیه

لایک نکن💨
تو اسلام برابر نیست تو قانون ما برابر شده بله پس دیدی دین نیاز به تغییرات داره 

یک حقیقت رو بگم 

دین و قرآن همون قوانین هستن که زمان پیامبر و اماما بر حسب اون و اموزش اون به مردم به عنوان قانون جلوی هرج و مرج اون زمان رو میگرفتن

اما چون قران کتاب اسمونی هست و فرستاده شده از طرف خدا و همینطور پیامبر طابع دستورات خدا بوده عیب و نقصی تو این دین یا قانون وجود نداره چون از طرف خداست

حالا الان  تغییراتی میدن از طرف خودشون بر حسب جامعه و عرف الان هست 

بله ولی قبل از انتخاب دین شما برو کلی در مورد دین و پیغمبر و امام تحقیق کن اگه به نظرت درستن انتخاب ...

این سوال پیچ ها برای اینه که شاید توجیه شه و بپذیره داره بالا پایین میکنه بالاخره ادم دوست داره یه دلیل منطقی پیدا کنه و بپذیره ولی ...

از اول خلقت نبوده حوا که با چادر به زمین نیومده هردو تو شرایط یکسان اومدن بعد اسلام که کامل ترین دین ...

خب حرفت درست برای مهمونی خدا رفتیم مرد چرا باید شلوارک بپوشه اونم ب همین مهمونی دعوته

پس عقل برای چیه   در مورد مساعل دینی اختیار نداریم !!!من نمیتونم بپذیرم  این جبره

شما میتونی دینت رو انتخاب کنی

میتونی تصمیم های دیگه رو توی زندگی بگیری ولی نمیتونی از یه دین به نام اسلام دو تا دستور رو اجرا کنی دوتا رو نکنی

لایک نکن💨
این سوال پیچ ها برای اینه که شاید توجیه شه و بپذیره داره بالا پایین میکنه بالاخره ادم دوست داره یه د ...

اگه قرار باشه هر دستور دین رو بالاپایین کنی همه دین خراب میشه

چرا نماز ظهر ۴ رکعته ولی مغرب ۳رکعت

چرا اب به حدی برسه پاک میشه

چرا غسل ترتیب داره شستشو مگه مهم نیس

لایک نکن💨