2777
2789
عنوان

مذهبیا

2482 بازدید | 296 پست

😁میشه ب سوالام جواب بدین 

چرا بین مرد و زن از نظر حجاب اینقدر فرق گذاشتن 

مثلا میگن خانم باید موهاشو بپوشونو ی تار مو هم نباید ببینع نامحرم😟 بعد خود اقایون کل موهاشون دیده میشه اگه این مو داره اقا هم مو داره اگهدیدن مو خانم باعث تحریک اقایون میشه دیدن مو اقا هم باعث تحریک خانما میشه نمیشه ؟؟

یا میگن مردا استین کوتاه بپوشن موردی نداره جایزع خب خانما چرا نمبتونن بپوشن تو هر دو میتونه باعث تحریک طرف مقابل بشه چرا ب خانما سخت گرفتن اینقدر؟؟؟😒

یا تو نماز میگن خانم باید حجاب کامل داشته باشه ولی اقا شلوارک داشته باصه با استین کوتاه عیبی نداده 😕چرا این همه تفاوت ؟؟مگه خدا نامحرمه 

درک نمیکنم چرا سخت گرفتن ب خانما ولی اقایون ازادن 😶اسلام بین زن و مرد چرا فرق گذاشته 😶😐از اول خلقت البته فرق گذاشته شده 

چون زن و مرد با هم فرق دارن برای همین فرق گذاشته

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

جای این سوال اینجا نیست

بهتون پیشنهاد میدم دررابطه بااین موضوع کتاب مطالعه کنید

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه این سواله  خانما دارای ظرافت و زیبایی بیشتری هستن و اصلا اینجوری نگاه نکن آقایون با خیلی چیزای ساده تحریک میشن که شاید به نظرت عادی باشع  و اینکه خب زن و مرد با هم فرق دارن    

حتماحتما کتاب حجاب عزت است یا اسارت روبخون 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

عزیزم برای هر نعمتی یه مسئولیتی هم هست زیبایی و جذابیتی که خدا برای خانما قائل شده دلیل این قانونه

من یک مسلمانم. اسلام کامل است اما من نیستم. اگر اشتباهی از من سر زد، آن را به من نسبت دهید نه به دینم. 

خوب زن زیباست و زیبایی نباید همه جا نشون داده بشه.

شما ایا در اندام اقایون مثل دستاشون زیبایی جذب کننده میبینی؟

پس دیدن و ندیدنش برا ما فرقی نداره

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️