2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست
کی گفته مردمیتونه باشلوارک نمازبخونه؟؟؟؟ حتی پیراهن آستین کوتاهشم نبایدازآرنج بالاترباشه

فقط پوشاندن عورت واجبه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم این اسمش فرق نیس خدا براساس خلقتی ک برا هرکدوم داشته ی سری دستور ب این گروه گفته ینی مردا ی سری دستورم ب زنها گفته هرکدوم ب نوع خودشون موظفن ی سری اصول رو رعایت کنن

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

خوب زن زیباست و زیبایی نباید همه جا نشون داده بشه. شما ایا در اندام اقایون مثل دستاشون زیبایی جذب ک ...

اره که میبینیم 

همونطور که خانوم از نظر فیزیکی برای اقا جذابه 

اقا هم برای خانوم جذابه 

زن هم انسانه رباط که نیست حس نداشته باشه دوستم

اره که میبینیم  همونطور که خانوم از نظر فیزیکی برای اقا جذابه  اقا هم برای خانوم جذابه&n ...

من جذابیتی در پشم و موی فراوون و دستای سیاه ذغالی نمیبینم.

و باورم نمیشه خانم با دیدن دستای یه مرد تحریک بشه😐

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

نه عزیزم اصلااینطورنیست حدودحجاب برامرد تعیین شده  اینومیگی فرداپامیشن بامایونمازمیخونن

احکام بخون.

اینکه در جامعه حجاب ( از ریشه ی حجب ) برای مرد هم لازمه کاری ندارم. در احکام نماز این چیزی که گفتم هست

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

مو که کاملا مشخصه

همه ی زنا با موهاشون جذابن ولی کدوم خانومی با موی سر مرد تحریک میشه؟!! چه بسا که شرع ما جایز میدونه پیرزنی که موهاش سفید شده و رنگم نکرده، دیگه حجاب نداشته باشه

راجع به آستینم مرد باید آستین بلند بپوشه. اون مردی که آستین کوتاه میپوشه یا شلوارک جلو نامحرم، یعنی یکم حجابش میلنگه

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
کی گفته مردمیتونه باشلوارک نمازبخونه؟؟؟؟ حتی پیراهن آستین کوتاهشم نبایدازآرنج بالاترباشه

عزیرم فقط شلوارک پاشون باشه 

حتی زیر پیراهن هم تنشون نباشه میتونن نماز بخونن

چندش میشه ولی دیگه دیگه

من جذابیتی در پشم و موی فراوون و دستای سیاه ذغالی نمیبینم. و باورم نمیشه خانم با دیدن دستای یه مرد ...

😂ی خانم بود میگفت من با رگای دست مردا تحریک میشم 

حالا دست هیچی موی مردا قشنگ نیست خدایی تحریک نداده /؟😂

😂😂 منم نگفتم تحریک میشم فقط برام سوال بود 

جواب خودتو دادی دیگه جانم

شما تحریک نمیشی. ولی اونا تحریک میشن. از اسلام هم که بگذریم علم روانشناسی میگه مرد با صدای تق تق پاشنه کفش شروع به خیال‌پردازی میکنه و تا وقتی ندیده صدای تق تق از کفش یه زن یا مرده خیالپردازیش ادامه داره. اگه دید مرده همونجا تموم میشه. ولی اگر زن بود این خیال‌پردازی ادامه خواهد داشت. حالا شما تصور مو یا بدن یه خانمو بکن. 

نه عزیزم اصلااینطورنیست حدودحجاب برامرد تعیین شده  اینومیگی فرداپامیشن بامایونمازمیخونن

البته پوشاندن تا زانو بهتره ولی قسمتی که واجب ذکر شده عورت هست