2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست
اره که میبینیم  همونطور که خانوم از نظر فیزیکی برای اقا جذابه  اقا هم برای خانوم جذابه&n ...

کسی منکر این نیس ک مرد برای زن هیچ جذابیتی نداره داره ولی اینکه تامرز تحریک شدن توخیابون پیش بره ن عزیزم  ولی مرداباکوچکترین حرکت تحریک میشن اینودیگه همه میدونن

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احکام بخون. اینکه در جامعه حجاب ( از ریشه ی حجب ) برای مرد هم لازمه کاری ندارم. در احکام نماز این چ ...

منم تو ی سایت خوندم نوشته بود فقط ناف تا زانو پوشیده باشه بسه یععنی شلوارک پاشکن باشه نماز صحیحه

من جذابیتی در پشم و موی فراوون و دستای سیاه ذغالی نمیبینم. و باورم نمیشه خانم با دیدن دستای یه مرد ...

خب شخص شما جذابیت نمیبینی 

اینهمه میرن عضله سازی میکنن برنز میکنن جذابه دیگه

احکام بخون. اینکه در جامعه حجاب ( از ریشه ی حجب ) برای مرد هم لازمه کاری ندارم. در احکام نماز این چ ...

درسته درنمازهمینطوره اماگفته بهتره ازناف تازانووبلکه بقیه بدنو هم بپوشونه امادربرابرنامحرم دیگه فرق میکنه

در ضمن یه نکته.جنس مرد برای کار افریده شده.مردا اکثرا تو شرایط تقریبا سخت و یا تو گرما هستن.دلیلی نداره بخوان مثلا موقع کار تو معدن یا مزرعه چادر سرشون کنن

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

خیر مرد ها هم محدودیت پوشش دارن دوست عزیز

عزیرم مطالعه بفرمایید.

احکام پوشش مرد در هنگام نماز

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
جواب خودتو دادی دیگه جانم شما تحریک نمیشی. ولی اونا تحریک میشن. از اسلام هم که بگذریم علم روانشناسی ...

😶مگه میشه مرد باعث تحریک نشه 😕 ی خانمی بود میگفت با رگ دست مرد موی سر تحریک میشه 😶

خب اون اقا هم شاید چون از اول خلقت اینجور سخت گرفتن باشه

درسته درنمازهمینطوره اماگفته بهتره ازناف تازانووبلکه بقیه بدنو هم بپوشونه امادربرابرنامحرم دیگه فرق ...

صحیت هم در مورد پوشش زن و مرد برای نماز بود که من این مطلب رو گفتم.🙏

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

اولاً زن با مرد فرق می کنه هم از نظر جسمی و هم از نظر عاطفی در نتیجه احکامشون با هم متفاوته

دوما ظرافت زن و اساسا زیبایی هاش خیلی جذاب تر از زیبایی های مرده اما نکته ی اصلی اینه که یک مرد اگر تحریک بشه میتونه به شیوه ی های مختلف به یک خانم آسیب بزنه تا میل خودش رو برطرف کنه اما خانم ها معمولا این توانمندی رو ندارن ( بیشتر از نظر جسمی منظورمه) 

و در آخر اینکه عزیزم تمام این احکام مربوط به مسلمان هاست و خود خدا هم میگه لا اکراه فی الدین یعنی هیچ اجباری در دین نیست و شما اگر اعتقادی به اسلام نداری در انتخاب سبک زندگیت خودمختاری حالا اینکه یه چیزی بهت تحمیل میشه از طرف جامعه جای خود داره اما خود خدا انسان رو در انتخاب یا عدم انتخابش آزاد گذاشته.

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!

[QUOTE=186372805]اره که میبینیم  همونطور که خانوم از نظر فیزیکی برای اقا جذابه  اقا هم برای خانوم جذابه&n ...[/QUOTE

خب بخاطر جنس مخالف بودن که صد در صد فیزیک آقایون هم برا خانما جذابن ولی جذاب نه محرک😶

من یک مسلمانم. اسلام کامل است اما من نیستم. اگر اشتباهی از من سر زد، آن را به من نسبت دهید نه به دینم.