2777
2789
عنوان

مذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 296 پست
زن و مرد که خیییلی با هم تفاوت دارن. مگه میشه قانون اسلام برای هردو یک جور باشه؟ خودت حتما توی جامع ...

خب همون تجاوزایی ک میگی مسلما فقط خانمه مشکل نداشته نه ؟؟مردا هم مقصرن 

حرفت درسته حجاب برای خانم خوبه ولی برای اقا چی ؟نباید حجاب بگیره 😶خب شاید یکی تحریک بشه هر چند بازم میگن تحریک نمیشن ولی بنظرم میشن شاید کمتر از مردا بشن ولی تحریک داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن و مرد که خیییلی با هم تفاوت دارن. مگه میشه قانون اسلام برای هردو یک جور باشه؟ خودت حتما توی جامع ...

من متنفرم از ارایش کردن زن ها از اینکه خودشونو جر میدن که نگاه مردها رو بکشونن دنبال خودشون کم مونده داد بزن بگن من الت جنسی ام خودشون هزار جور عمل میکنن که خودنمایی کنن ولی مخالف اینم که مو باعث تحریک میشه یه زن جلف زننده با روسری تحریک امیز تر از یه زن ساده بی ارایش با لباس گشاده  ولی دیگه عرف جامعه اینه که حجاب سر داشته باشن انقد خوشم میاد اروپایی ها چقد انسان ان صورت ها همه کک مکی یه کرم نمیزنن 

خانم من ی مدت چادری بودم هیچی کم نشد از این مزاحمت ها،ادمی که مریض باشه ب هیچ کس رحم نمیکنه،یعنی الان آتنا چون دختر بوده و روسری نداشته حقش بوده که مورد تجاوز قرار بگیره؟ تو خود دین هم نگفته دختر زیر نه سال حجاب داشته باشه،اینایی که ب پسر بچه ها تعرض میکنن رو چه کنیم؟ اونا هم مشکل حجاب دارن؟

قانون الهیه

دلیل نمیخواد 

دیدت به دین اشتباهه

مثلا برای پاک شدن اب یه حدی هست فکر کن مثلا ۱۰ لیتر عدد دقیقش رو یادم نیست

۹لیتر باشه یه قطره خون توش بیفته کلش نجسه

۱۱ لیتر باشه یه قطره بیفته اب پاکه

اتفاقا خدا دقیقا با همین قوانین ماهارو میسنجه کی عمل میکنه کی هی سوال میپرسه

اگه دین داری باید به قوانین پایبند باشی بی چون و چرا

اگر نداری دلیل نداره سوالی داشته باشی 

لایک نکن💨