2777
2789
عنوان

هاله انداختن بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 146 پست
 توکل بخدا عزیزم ،انشاالله ،برام خیلی خیلی دعا کن 🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹

منم غریبم درکت میکنم از این لحاڟ ....حالا بهم بگو حالتی هم داری ؟؟؟مثل سر درد حالات پری و از این جور حالات ؟؟؟

خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم غریبم درکت میکنم از این لحاڟ ....حالا بهم بگو حالتی هم داری ؟؟؟مثل سر درد حالات پری و از این جور ...

نه هیچ حالتی ندارم فقط تخمدانم گاهی حالت سوزش داره زیر شکمم که قابل تحمل ‌و سریع خوب میشه 

نشونه خوبیه تیر کشیدن که خوبه این حالت رو هم وقتی پری میشدی داشتی ؟؟؟احساس ضعف یا عتش نداری؟؟؟

نه تازه روزه هم میگیرم اصلا نه تشنه میشم نه گشنه ،نه حالت پری دلدرد ‌کمردرد دارم ،

موقعی که میخواستی پری بشی چند روز قبلش حالتات شروع میشد؟؟؟

من هر وقت امپول میزدم و قرص میخورم اصلا سینه هام ورم نمیکرد و درد نداشت الان سینهام خیلی بزرگ شده که لباس زیر نمیتونم بپوشم و دردناک خیلی درد میکنن. دست بزنم ضعف میرم 

من هر وقت امپول میزدم و قرص میخورم اصلا سینه هام ورم نمیکرد و درد نداشت الان سینهام خیلی بزرگ ...

خوب مبارک نشونه خوبیه اجی بارداری  فقط زود تست زدی از هرکسی هم بپرسی مبگه باید حداقل یک روز از موعدت بگذره سردررد و کم حوصلگی وسینه درد از نسونه ها بارداریه حتی همون تیر کشیدن تخمدونات 

خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…
خوب مبارک نشونه خوبیه اجی بارداری  فقط زود تست زدی از هرکسی هم بپرسی مبگه باید حداقل یک روز از ...

خداکنه ،ولی خب سینه درد نشونه پریودم هیت.توکل بخدا ،باید تا فردا صبح صبر کنم فردا دوباره بی بی میزنم ببینم هاله کمرنگ تر شد یعنی دیگه واقعا منفی ،ممنون عزیزم که راهنماییم کردی 🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹

ولی من میبینم اسی هالشو

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

عزیزم باید ۱۴ روز بگذره و بی بی بزنی به نظرم که بارداری

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜