بچها تو رو خدا بیاین ،من لتروزول خوردم و روز دهم سیکل سنو رفتم دوتا فولی ۱۴داشتم روز چهاردهم سیکل دو تا هاش سی جی تزریق کردم الان ده روز از امپول میگذره بی بی زدم هاله انداخته ،بنظرتون برا امپول هست ؟؟یا امید داشته باشم ؟؟ خدایا یعنی میشه مثبت واقعی باشه 😭😭
موقعی که میخواستی پری بشی چند روز قبلش حالتات شروع میشد؟؟؟
من هر وقت امپول میزدم و قرص میخورم اصلا سینه هام ورم نمیکرد و درد نداشت الان سینهام خیلی بزرگ شده که لباس زیر نمیتونم بپوشم و دردناک خیلی درد میکنن. دست بزنم ضعف میرم
من هر وقت امپول میزدم و قرص میخورم اصلا سینه هام ورم نمیکرد و درد نداشت الان سینهام خیلی بزرگ ...
خوب مبارک نشونه خوبیه اجی بارداری فقط زود تست زدی از هرکسی هم بپرسی مبگه باید حداقل یک روز از موعدت بگذره سردررد و کم حوصلگی وسینه درد از نسونه ها بارداریه حتی همون تیر کشیدن تخمدونات
خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…
خوب مبارک نشونه خوبیه اجی بارداری فقط زود تست زدی از هرکسی هم بپرسی مبگه باید حداقل یک روز از ...
خداکنه ،ولی خب سینه درد نشونه پریودم هیت.توکل بخدا ،باید تا فردا صبح صبر کنم فردا دوباره بی بی میزنم ببینم هاله کمرنگ تر شد یعنی دیگه واقعا منفی ،ممنون عزیزم که راهنماییم کردی 🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
عزیزم باید ۱۴ روز بگذره و بی بی بزنی به نظرم که بارداری
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜