2777
2789
عنوان

هاله انداختن بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 146 پست
عزیزم بارداری...منم ۲سال پیش زدم همین امپولارو وسریع باردار شدم الان یه دختر دارم ۲سالشه و حالام عقب ...

آمپولا بی بی چک رو مثبت میکنن ، از اثرات آمپوله ،خدا از دهنت بشنوه منکه از خدامه 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه گلم برو پیش یه دکتر خوب بعدش هم دو سال هنوز زوده خودت رو ناراحت نکن

تحت نظر یه دکتر خیلی خیلی خوبم ،مشکل خاصی ندارم هر ماه مرتب پریود میشم‌ فقط یه کم تنبلی تخمدان دارم ،عکس رنگی رحم رفتم ،همسرمم مشکل نداره ، اندومترم یکم ضعیفه 

درسته امپول اثر داره ولی نه تا این حد که باردار نشون بده عزیزم اون امپوله تخمدونتا فعال میکنه ربطی نداره  من خودمم استفاده میکردم گفتم که تا بار دار نشی مثبت نشون نمیده منتها زود بی بی زدی سه روز بعد بزن ببین من راست میگم یانه تا حرفم ثابت شه

خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…
درسته امپول اثر داره ولی نه تا این حد که باردار نشون بده عزیزم اون امپوله تخمدونتا فعال میکنه ربطی ن ...

توکل بخدا عزیزم ،انشاالله ،برام خیلی خیلی دعا کن 🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹