بچها تو رو خدا بیاین ،من لتروزول خوردم و روز دهم سیکل سنو رفتم دوتا فولی ۱۴داشتم روز چهاردهم سیکل دو تا هاش سی جی تزریق کردم الان ده روز از امپول میگذره بی بی زدم هاله انداخته ،بنظرتون برا امپول هست ؟؟یا امید داشته باشم ؟؟ خدایا یعنی میشه مثبت واقعی باشه 😭😭
۱۲روز از تزریق هاش سی جی گذشته موعدم سه روز دیگه اس
اوووووووووووووووو باید بگذره از موعدت خواهر چون بی بی باید بگذره ارز موعدت حداقل یه روز من ۱۸روز از موعدم گذشته و حاله انداخته البته ناگفته نماند این بی بیچک های اسال یه طورین یا منفی میدن جوابا رو یا حاله کم رنگ نشون میدن
خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…
من ۲تا اول گرفتم منفی نشون میداد سومی رو که زدم مال پارسال بود حاله نشون داد بعد بهم گفتن تو خیلی از موعدت گذشته برو از خون بده تا خیالت راحت بشه تمام حالای بارداری اولمو هم دارم فقط حالت تهو ندارم
من ۲تا اول گرفتم منفی نشون میداد سومی رو که زدم مال پارسال بود حاله نشون داد بعد بهم گفتن تو خ ...
شما بارداری ،من دو سال ناباروری دارم عزیزم برو آزمایش بده مبارک باشه ،انشاالله بسلامتی بیاد بغلت تور و خدا بمنم دعا کن واقعا بی بی مثل باشه و باردار باشم
عزیزم بارداری...منم ۲سال پیش زدم همین امپولارو وسریع باردار شدم الان یه دختر دارم ۲سالشه و حالام عقب انداختمه بارداری حوصله کن خواهر ۳روز دیگه ام روش الکی که مثبت نمیزنه حتی حاله کم رنگ ....