2777
2789
عنوان

هاله انداختن بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 146 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم هاله انداخت و ۴شنبه باید برم از خون بدم باید۱۲میشدم ولی نشدمه بی بی هم۲تا زدم هر دوتا حاله کم ...

من چون امپول زدم این هاله ها اثر امپول مثبت کاذبه 😭 مبارک باشه برا شما عزیزم تو رو خدا برا منم دعا کن 

۱۲روز از تزریق هاش سی جی گذشته موعدم سه روز دیگه اس

اوووووووووووووووو  باید بگذره از موعدت خواهر چون بی بی باید بگذره ارز موعدت حداقل یه روز من ۱۸روز از موعدم گذشته و حاله انداخته  البته ناگفته نماند این بی بیچک های اسال یه طورین یا منفی میدن جوابا رو یا حاله کم رنگ نشون میدن 

خیالت راحت ! من جـز آغوش تو👫حتـے به دیوار هم تکیه نمے کــنــــــــم🥂…
عزیزم دقیقا مث تستای من هاله افتاده البته من یکم پررنگ تره...ایشالا ک این ماه هردو نی نی داشته باشیم ...

عزیزم بیا عکس جدید ببین ،هاله کمرنگ ار شده احتمالا اثر آمپوله 

من ۲تا اول گرفتم منفی نشون میداد  سومی رو که زدم مال پارسال بود حاله نشون داد بعد بهم گفتن تو خیلی از موعدت گذشته برو از خون بده تا خیالت راحت بشه تمام حالای بارداری اولمو هم دارم فقط حالت تهو ندارم 

من ۲تا اول گرفتم منفی نشون میداد  سومی رو که زدم مال پارسال بود حاله نشون داد بعد بهم گفتن تو خ ...

شما بارداری ،من دو سال ناباروری دارم عزیزم برو آزمایش بده مبارک باشه ،انشاالله بسلامتی بیاد بغلت تور و خدا بمنم دعا کن واقعا بی بی مثل باشه و باردار باشم 

عزیزم بارداری...منم ۲سال پیش زدم همین امپولارو وسریع باردار شدم الان یه دختر دارم ۲سالشه و حالام عقب انداختمه بارداری حوصله کن خواهر ۳روز دیگه ام روش الکی که مثبت نمیزنه حتی حاله کم رنگ ....

شما بارداری ،من دو سال ناباروری دارم عزیزم برو آزمایش بده مبارک باشه ،انشاالله بسلامتی بیاد بغ ...

مشکلت چیه گلم برو پیش یه دکتر خوب

بعدش هم دو سال هنوز زوده خودت رو ناراحت نکن