2777
2789

عروسی نوه دایی مامانم بوده

زن دایی مامانم به مامانم گفته نصف چیزی که هزینه کرده بودیمم در نیومده ، ۷۰۰میلیون فقط پول تالارشون شده یوده میگفت کلا ۲۰۰تومنش دراومد

ما مریص بودیم نتونستیم بریم ، یکی از خاله هام ۴نفر آدم رقنه ۵۰۰تومن داده 😐

وصعشم بد نیست

خواهشا یه جا میرید مهمونی حداقل یه جور کادو بدید پول غداشون در بیاد ،الان یه رستوران معمولی میرید غذا پرسی ۱تومن میشه حداقل

اون چطور رفته ۴نفر آدم با میوه و شیرینی و غذا ۵۰۰تومن داده اخه🤦♀️

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

عزیزم وظیفه ی ما نیست پول عروسی بقیه رو بدیم

ندارن دعوت نکنن یا عروسی نگیرن بماچه؟

هرچی درحد توانش کمک میکنه

بعدشم شما فکر کن یکیو خونت دعوت کنی پول برنج و خورش و بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری روشون شده😑

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

آره واقعا ولی طرف باید خودش بفهمه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز