2777
2789
عنوان

تروخدا عروسی میرید یه جور کادو بدید پول غداتون در بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 11720 بازدید | 349 پست

۵۰۰ که واقعا کمه

اما خیلی خوشایند نیست مراسم میگیرن که پولش رو از مهمونا در بیارن؟ خیلی تفکر زشتیه .مراسم نگیرن بهتره

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

مجبور بود تالار ۷۰۰ تومنی بگیره؟

هیچوقت اینایی که واسه عروسی خرج میکنن انتظار دارن مردم اون خرجو پس بدن بهشونو درک نکردم

تو واسه شادی دل پسر یا دخترت جشن گرفتی تو این اوضاع بد یا جشن نگیر یا اگه جشن میگیری چشمت دنبال پول مردم نباشه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وظیفه ی ما نیست پول عروسی بقیه رو بدیمندارن دعوت نکنن یا عروسی نگیرن بماچه؟هرچی درحد توانش کمک ...

عروسی با مهمونی فرق دارع

خیلیی سادست

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بنظرم کم کمش الان نفری 700 تومن برای هر نفر از اعضای خانواده باید بذارن داخل پاکت

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

تو عروسی های ما هم هدیه ها بالا نیست و هیچوقت خرج عروسی جبران نمیشه و همه اینو پذیرفتن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
۵۰۰ که واقعا کمه اما خیلی خوشایند نیست مراسم میگیرن که پولش رو از مهمونا در بیارن؟ خیلی تفکر زشتیه . ...

اصن کاری به اینش ندارم

میگم ینی خود مهمونه خجالت نمیکشا

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
درسته ولی ما رفتیم عروسی 4 مدل غذا دادن خوب اینم درست نیست یک مدل بدن ن خودشون فشار بیاد نه بقیه

ماخودموم همیشه مراسم هامون کادو خوب میدیم

ولی کسی که نداره پول کادو بده چیکار کنه؟

عروسی بره یه داستان واسش درست میکنن که اره پول کم داد عروسی نره یه داستان دیگه درست میکن میگن حسود بوده و فلان

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

اصن کاری به اینش ندارم میگم ینی خود مهمونه خجالت نمیکشا

ببین اینا یه دلیلی داشتن حتما .شاید خواستن اینجوری جبران کنن شاید قبلا یه همچین بلایی از صاحب مجلس سرشون اومده .

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز