2777
2789
عنوان

اولین پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 133 پست
من میدونستم چی به چیه  احساس گناه شدید داشتم هیچی افسرده شدم مدرسه هم سختم شد تا چند ماه بجای ...

واییی 😂😂😂😂😂

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

میدونستم

۱۲/۵سالگی شدم

به مامانمم گفتم

خیلی منتظرش بودم😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چیزایی تو مدرسه شنیده بودم  ب مادرم ک گفتم هیچ واکنشی نشون نداد هیچ تجهیزاتی هم در اختیارم ...

وااا 😑😑😑

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
مامانم قانونای خودش رو داره ... بابا باید بفهمه هوای دخترشو داشته باشه ..

😐من هنوز دختر دوساله بابامم😂

نمیهام بهش بگم

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
من ۱۳ سالگی پریود شدم ...مامانم همه چیو گفته بود .. فقط وقتی به بابام گفت خیلی خجالت کشیدم .. هیچو ...

لابد بخاطربلوغ  بوده

من هنوزم که هنوز بابام نمیدونه نمی دونم شاید میدونه.....

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....
من ۱۳ سالگی پریود شدم ...مامانم همه چیو گفته بود .. فقط وقتی به بابام گفت خیلی خجالت کشیدم .. هیچو ...

چقدر عالی

به هیچ کی نگفتم لزومی نداشت خودمو آماده کرده بودم

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
حتی تو راه رفتنم اذیت میشدم بد راه میرفتم یا همش نشسته بودم😂😐

آره بعدش که اون نوار خیس میشد دیگه نمیشد راه رفت....

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....

میدونستم دوستم خونمون بود بهش گفتم اونم دست مرد تو کیفش پد درآورد بهم داد 😐😑🚬

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         
مامانم قانونای خودش رو داره ... بابا باید بفهمه هوای دخترشو داشته باشه ..

من الانم پریود میشم بی حوصلم خورم به بابام نمیگم ولی وقتی میرم تو اتاقم میشنوم که مامانم میگه زیاد سر به سرش نزار

.
😐من هنوز دختر دوساله بابامم😂 نمیهام بهش بگم

دقیقا از همینش بدم میومد ...دلم میخواست دختر کوچولوی بابام بمونم ...

بابامم همش میگفت دخترم بزرگ شده ..

ولی رفتار باام بعد این همه سال همون طور مثل قبله .‌..هنوزم دختر کوچولوی خودشم 

الهیی بمیرم برا خودم

مامان بالا سرم نبود. بابا نداشتم کلا هیشکی

تنها تنها.هیچیم نمیدونستم زنگ زدم ب دوستم گفتم باید چیکار کنم😥؟باید روزی چندبار نوار عوض کنم😂 دلمم درد میکرد کز کرده بودم ی گوشه.هی خدا

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻