2777
2789
عنوان

اولین پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 133 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لابد بخاطربلوغ  بوده من هنوزم که هنوز بابام نمیدونه نمی دونم شاید میدونه.....

فکر کنه بدونه پدر شماهم ...

هنوزم پریود میشم مامانم میگه به بابام ...به داداشمم یه طوری میفهمونه ...خیلی بهونه گیر و لوس میشم ..خداروشکر میدونن سربه سرم نمیذارن 

میدونستم ولی با این حال بازم کلی گریه کردم😑

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

از پنجم ابتدایی به ما تو مدرسه گفتن من ۱۴ سالگی شدم

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
من ۱۳ سالگی پریود شدم ...مامانم همه چیو گفته بود .. فقط وقتی به بابام گفت خیلی خجالت کشیدم .. هیچو ...

خب واسه اینکه باردار میشی ازدواج کردی 😐🚬

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         
من نمیدونستن اولش که شدم تا سه ماه بهدش نشدم ولی خیلی گریه کردم فکر کردم یه مریضی گرفتم میخوام بمیرم ...

اوا خیلی بده واقعا مادرا در این مورد خیلی مسؤولن بالاخره باباها هم درمورد خانمشون که میدونن باید درمورد دخترشون حساس باشن و پیگیر موضوع باشن از طریق همسرشون

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
فکر کنه بدونه پدر شماهم ... هنوزم پریود میشم مامانم میگه به بابام ...به داداشمم یه طوری میفهمونه .. ...

آره دیگه رسما آبروم  رفته😐😊

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....

هیچی مدام معلم پرورشی هم میگفت هم نمی‌گفت منم اصلا نمیفهمیدم یعتی چی؟ بچه ها میخرم میکردن. 

مريضن شدم فکر کردم زخمه تا این که مامانم پارچه ای که گذاشته بودم را دید و یه نوار جاش بهم داد. 

من میدونستم کامل وقتی هم. فان دسشویی متوجه شدم خیلی ریلکس به مامانم گفتم مامان بیا اینارو ببین  ...

😂😂😂😂😂وای

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)