2777
2789
عنوان

اولین پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 133 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوم راهنمایی بودم روز عروسی خالم....خیلی وحشتناک بود کل عروسی شکم درد داشتم دلم میخواست گریه کنم

اصلا بهم خوش نگذشت 

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد

من‌ مامانم بیمارستان بود 

نوروز بود بعد مادهر بزرگم پیش ما بود. صب که از خواب بلند شدم رفتم دست شوییدید م خون میاد.   واقعا ترسناک بود. جیغ زدم بعدم کلیدگریه کردم. مامان بزرگم یادم داد   وتمام 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

من ۱۳ سالگی پریود شدم ...مامانم همه چیو گفته بود .. فقط وقتی به بابام گفت خیلی خجالت کشیدم .. هیچو ...

😐😐بابام خبر نداره

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
من میدونستم چی به چیه  احساس گناه شدید داشتم هیچی افسرده شدم مدرسه هم سختم شد تا چند ماه بجای ...

هق من کلاش ششم بودم بعد اجیم از من کوچیکتر بود اون رف بازی کرد تو پارک ولی من تازه پریود شده بودم نمیتونم برم بازی 😐😂🥺

همین.

من ششم بودم میخواستم برم هفتم اکثردوستام شده بودن ومن کنجکاوکه چه شکلی واینا همیشه ازخدامیخوام زودترپریودشم ببینم خون چطورمیاد 😂

بعد غروب شهریوربودازخواب بیدارشدم رفتم دستشویی دیدم خوووون😅 حدس زدم پریودی ولی میخواستم مطمئن شم مامانموصدازدم اومددستشویی یه چک آروم زد گفت... 😅

تاااازه من نوارو هم برعکس چسبوندم وگرنه میدونستم پریود چیه

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
هق من کلاش ششم بودم بعد اجیم از من کوچیکتر بود اون رف بازی کرد تو پارک ولی من تازه پریود شده بودم نم ...

منم کلاس پنجم بودم😑همش ترس بیرون زدن خون.....اه 

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....

من الان که فکر میکنم از مامانم ناراحتم

حتی راجع به مسائل زناشویی هم هیچی نمیدونستم سال دوم دانشگاه یکی از دوستام ارشادم کرد 

بعد اومدم خونه کلی با مامانم دعوا کردم شما چرا هیچیو به ادم نمیگی تا یه مدت حالت تهوع داشتم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

من نمیدونستن اولش که شدم تا سه ماه بهدش نشدم ولی خیلی گریه کردم فکر کردم یه مریضی گرفتم میخوام بمیرم ولی به مامانم نگفتم اونم عین خیالش نبود 5رسال بیشتر از پریودیم گذشته بود اونم یه بار اشتباهی بکم خون روی دستشویی مونده بود فهمیده بود ولی اصلا انگار نه انگار هیچ باهم صحبت نکرد

1402 انشالله موفق میشم