2777
2789
عنوان

کار خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 91 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با برنامه هم همیشه خونت تمیزه هم غذات حاضره هم ب خودت می‌رسی

وااااای چجوری برنامه ریزی کنم اصلا از برنامه ریزی می ترسم انگار

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

همه دلمون میخاد ولی خب باید کاراتو باعشق انجام بدی تا اذیت نشی این کارا همیشه هست سعی کن زودانجام بدی و اونچه دلت میخاد روبا لذت بخوری و اسنراحت کنی .و گاهی ادم خسته میشه اونروز ب خودت ببشتر برس تا خونه .حال دل آدم که خوب باشه هرجیزی براش لذت بخشه گلم 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
بگو خودت دست به کار شو من تنها نمیتونم تقسیم کار کنیم

اون که به اندازه کافی کار داره شب میبینمش خودش جای شکر داره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میشه برنامتو بگی گلی نیازمدنم شدید

ببین برای خونه هرروزی رو به یک جای خونه اختصاص میدم که تمیز کنم اونروز فقط همونجارو مثلا امروز سرویس بهداشتی رو کامل تمیز کردم فردا اتاق خواب هارو فقط تمیز میکنم پسفردا هال رو تمیز میکنم و...خیلی کم وقت میبره در حد یک ساعت‌.غذامم معمولا از شب برنجمو خیس میکنم خورشت اگه باشه ب که بچه خوابه درستش میکنم..‌ارایش هم که فقط ده دقیقه وقتمو میگیره انجام میدم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
والا من برنامه هم دارم اما به کارهای شخصی خودم نمیرسم.

من توضیح دادم چکار میکنم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

قدیما تعداد بچه زیاد بوده ولی تاکیدی رو تربیت بچه نبوده 

بچه ها اغلب تو کوچه بودن و بیشتر تربیتشون رو از مدرسه میگرفتن و تو بزرگسالی هم بزرگتراشونو الگو قرار میدادن 

ولی الان تربیت بچه حساسه و خب بچه ها بیرون از خونه تفریح ندارن

خلاصه از من به تو نصیحت خودتو هلاک نکن دوروز دیگه از پا بیفتی و درد کمر بیاد سراغت میگن خواستی نکنی

نه بابا از کارا نمی کنم کارای سنگین و اینا دوتا از آبجی هام دستشون درد می کنه تو اوج جوانی

ولی میدونی مشکل من چیه

یه کار رو نمیتونم کامل و جامع انجام بدم حس میکنم کاری که من انجام میدم به تمیزی بقیه نیست شایدم اعتماد به نفس ندارم 

ببین برای خونه هرروزی رو به یک جای خونه اختصاص میدم که تمیز کنم اونروز فقط همونجارو مثلا امروز سرویس ...

من این برنامه رو بارها دیدم نمیدونم تو اراده چرا ضعیفم

ببین برای خونه هرروزی رو به یک جای خونه اختصاص میدم که تمیز کنم اونروز فقط همونجارو مثلا امروز سرویس ...

عزیزم من اگر امروز رو فقط ب اتاق خواب اختصاص بدم ب فرض مثال بقیه جاهای خونم رو آشغال دونی میکنه بچم.و چون بدغذاست کلی ظرف و ظروف کثیف توی آشپزخونه و یخچال تلنبار میشه.چ کنم؟!

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

من هرروز جمع و جور دارم من جمع میکنم بچه کوچولوم میریزه.

اگر اینطوری عمل کنم که هرروز فقط یه جای خونه مرتبه.