2789
عنوان

کار خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 91 پست
میشع بکی در روز چیکارا میکنب منم همون مشکلو دارم 

من هروز در حال جارو زدن خونه م..با اینکه روفرشی هم دارم رو همونو جارو میزنم چون دخترم و شوهرم چیزی میخورن میریزن یه جارو دستی معمولی میکشم هروز و هفته ای یکبار جاروبرقی...صبح اول که بیدار میشم بعد صبحونه سریع ناهارو درست میکنم و من یه همسر خیلی بد غذا دارم و هر غذایی رو نمیخوره فقطم وعده شام خونه س و از وقتی ازدواج کردیم همیشه دونوع غذا درست کردم چون یوقتایی من میلی به غذای اون نداشتم،بعد از ناهار تمیز کردن خونه و تی کشیدن..بعد رسیدگی به کارای خودم و دخترم...مثل حمام اگه صورتم اصلاح بخواد اصلاح میکنم..بعد که اومدیم از حمام ناهارو میخوریم بعد ظرفاشو سریع میشورم آشپزخونه رو مرتب میکنم میام دخترمو میخوابونم..بلافاصله که خوابید میرم سروقت شام درست کردن...معمولا ساعت 2 تا 5 دخترم میخوابه..اگه شامم سختو طولانی باشه زود درست میکنم ولی اگه حاضری باشه دیر(چون همسرم ساعت 8 میاد از سرکار و زودم میخوابه ما ساعت 8.5 تا 9 شاممون رو میخوریم).بین اینهمه کار دخترم نق زدن داره گریه کردن داره بغل میخواد شیر میخواد(شیرخودم)..بعد شام هم اخرین کار شستن کهنه های دخترمه که تو طول روز کثیف کرده..بعدم ی چایی میخوریمو میخوابیم😍😚😚😚😘

سوالی هست در خدمتم...

تازه یوقتایی جز غذا درست کردن کار دیکه ای ندارم و همش میام نی نی سایت😁

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
من هروز در حال جارو زدن خونه م..با اینکه روفرشی هم دارم رو همونو جارو میزنم چون دخترم و شوهرم چیزی م ...

من باید زمان بزارم چند بار کامنتتو بخونم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷