2789
عنوان

کار خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 91 پست
ببین این بچه خیلی بدتر کرده اوضاعو.الان واقعا گاهی تثصیر بچمه اما میگه مگه قبل بچم همین نبود فقط شده ...

پس من باید سر تا پای شوهرمو طلا بگیرم که اصلا چیزی نمیگه خدارو شکر 

خدا خیرش بده هرچیم بزارم جلوش میخوره و تشکرم میکنه و خدارم شکر میکنه

واقعا پس چرا اینطوری  بچت درست وحسابی نمیخوابه؟  یا بزرگه اَمونت نمیده؟

بزرگه که فقط بادرسش مشغوله ولی کوچیکه اصلاخواب درستی نداره ۲ساعت تلاش میکنم نهایت نیم ساعت میخوابه کولیک هم داره مدام گریه میکنه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزرگه که فقط بادرسش مشغوله ولی کوچیکه اصلاخواب درستی نداره ۲ساعت تلاش میکنم نهایت نیم ساعت میخوابه ک ...

حداقل اگه گوشت داری آبگوشت بپز بخور جون بگیری

اینکه دیگه کاری نداره میندازی تو قابلمه میزاری رو گاز و میری به کارات میرسی. 

شوهرت اصلا خونه نیست که کمکت کنه؟ 

حداقل اگه گوشت داری آبگوشت بپز بخور جون بگیری اینکه دیگه کاری نداره میندازی تو قابلمه میزاری ...

گوشت قرمزومرغ ازبارداری ازچشمم افتاده اصلانمیتونم بخورم شوهرم ۶صبح میره تا۹شب وقتی میادانقدرخسته ست که روم نمیشه چیزی بهش بگم 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
از بیرون سفارش بده

الان کروناس

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
پس من باید سر تا پای شوهرمو طلا بگیرم که اصلا چیزی نمیگه خدارو شکر  خدا خیرش بده هرچیم بزارم ج ...

از نظر غذا اصلا مشکل نداریم یه وقت میبینی نون پنیر میخوریم ولی واسه مرتب بودن وسواس داره من شلخته نیستم که اون حساسه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

آخه معمولا مردا خیلی وارد جزئیات نمیشن عجیبه که شوهرت اینقدر حساسه 

برای همه عجیبه پدرشوهرمم اینطوریه یه کم مثلا با دست از فرش آشغال جمع می کنه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

🤕🤐

هعی خواهر نه ساله با این که تو خانه داری از خیلی ها سرم ولی تو این یه مورد اصلا اعتماد به نفس ندارم هرکی راجع به خانه داری حرف میزنه غصم میگیره

آخه معمولا مردا خیلی وارد جزئیات نمیشن عجیبه که شوهرت اینقدر حساسه 

شوهر منم خیلی مرتبه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
۴۰روزه زایمان کردم نظم خونه کلاازدستم دررفته بارداریمم استراحت مطلق بودم خونه به خدمافی بهم ریخته فق ...

منم تا پایان شیردهی شبا نهایت دوساعت میخوابیدم اما بعدشیردهی انگاردوباره جوون شدم و الانم سخت نگیر ،هرموقع بچه خوابید توهم بخواب،گاهی به مادرت بسپر وبخواب وتجربه من ازدوران شیردهی میگه که یکساعتم وقت گیرواوردی بخواب

❤️لایکم نکن مهربون❤️