2789
عنوان

کار خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 91 پست
۴۰روزه زایمان کردم نظم خونه کلاازدستم دررفته بارداریمم استراحت مطلق بودم خونه به خدمافی بهم ریخته فق ...

عزیزم شماباید خیلی به خودت برسی  نون پنیر برای شما فایده نداره  وقتی بچه میخوابه پاشو یه کبابی چیزی سریع آماده کن بخور 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه به وقتش بخوابه مادربه همه کارهاش میرسه دیگه من که انقدرمشکل خواب دارم اگرهم بچه بخوابه از گیج وم ...

نه عزیزم این خانوم همراه بچه هاش میخوابن که یه وقت سردرد نگیرن.. البته اینم بگم بگپسر اولش الان ۷ سالشه و یه جوری اینو بار آورده که خودش وسایلاشو جمع میکنه و اصلا به وسایلی خونه هیچ کاری نداره و خونه رو بهم 

نمیریزه و خیلیم زرنگ و حرف گوش کنه 

تو منی یا من توام

عزیزم بیا بغلم

تو بچه داری؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خوش بحالش منم متاسفانه ۷ساله اردواج کردم هنوز نتونسم خونمو ب اون تمیزی ببینم 

منم همینطور

اصلا دستش خیلی فِرزه تا یه کاری رو شروع میکنه سریع تموم میشه کارش. 

خیلی خوشم میاد ازش خیلیم سعی کردم مثل اون باشم ولی متاسفانه کُندم  و کارامو آروم انجام میدم 

البته پسرم خیلی شلخته و شلوغه و همه جارو بهم میریزه که بی تاثیر نیست 

عزیزم بیا بغلم تو بچه داری؟؟

اره دختر یک سال و نیم حرفاتو ک خوندم دزست انگار داشتی از زبون من میگفتی من واقعا دیگه موندم چ کنم 

احساس میکنم فرمم اینجوریه واقعا نمیتونم تت اون حد مادرشوارم اینا تمیزباشم 

۴۰روزه زایمان کردم نظم خونه کلاازدستم دررفته بارداریمم استراحت مطلق بودم خونه به خدمافی بهم ریخته فق ...

من واقعا درکت میکنم چون خودم همین وضعو داشتم. 

ولی تو بچه دوم دیگه دستم راه افتاده بود و خیلی اذییت نشدم

من واقعا درکت میکنم چون خودم همین وضعو داشتم.  ولی تو بچه دوم دیگه دستم راه افتاده بود و خیلی ...

منم بچه دوممه 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اره دختر یک سال و نیم حرفاتو ک خوندم دزست انگار داشتی از زبون من میگفتی من واقعا دیگه موندم چ کنم&nb ...

ولی بازم یه چیزی به اسم بچه هست که میتونی بگی اون نمی‌ذاره ولی من چی

دارم افسردگی میگیرم 🥺⁦☹️⁩

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ولی بازم یه چیزی به اسم بچه هست که میتونی بگی اون نمی‌ذاره ولی من چی دارم افسردگی میگیرم 🥺⁦☹️⁩

ببین این بچه خیلی بدتر کرده اوضاعو.الان واقعا گاهی تثصیر بچمه اما میگه مگه قبل بچم همین نبود فقط شده لاف پوشونی کردن