2777
2789
عنوان

کار خونه

729 بازدید | 91 پست

واقعا خسته کننده شده.

از زمانی ک چشم باز میکنی مدام کارای تکراری بشور بساب جارو ظرف شستن .. چرا تموم نمیشه؟از زمانی ک بچه میاد خونه تمیزی ب خودش نمیبینه.

قدیمیا چیکار میکردن با اون تعداد سرسام آور از بچه های قد و نیم قد؟

من هزار بار بابت وجودش خداروشکر میکنم ولی دلم یه خونه ی تمیز میخاد یه غذای گرم ک سر وقت بخورم و چهره ای ک بتونم روزی یه ساعت جلوی آینه وقت بزارم براش.یه خواب راحت و یه هوای تازه ک بی دغدغه بخورم ..

هستن کسایی ک دغدغه ی روزمرگی و این حال من رو داشته باشن؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با برنامه هم همیشه خونت تمیزه هم غذات حاضره هم ب خودت می‌رسی

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

من هنوز بچه ندارم ولی هر کاری میکنم خونم مثل دسته گل نیست خسته شدم دیگه شوهرم از اونایی که تمیزی خونه براش مهمه فقط دعوامون همینه نمیدونم چی کار کنم از کارگر گرفتن هم خوشم نمیاد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من بچمو میسپارم به مادرشوهرم ایناوبه کارام میرسم 

اوایل ماهم این مشکلاتوداشتیم ولی بابزرگترشدنش خیلی کم ترشد 

بچه یادمیگیره چیزی که ریخته روجمع کنه 

خودش غذاشومیخوره 

خیلی جاهابه مامان یاباباکمک میکنه و...

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اره. منم خیلی خسته ام. کاملا میفهمم دارم افسردگی میگیرم. قبل این کرونای لعنتی لااقل در کنار کارهای سخت و زیاد خونه داری آدم دو تا تفریح و مهمونی هم میرفت. ولی الان یک ساله فقط صبح تا شب کل کل با بچه نق نقو و کارهای تمام نشدنی خونه و صبح تا شب تو خونه حبس بودن. دیوونه شدم دیگه‌.😭😭😭😭

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush