2777
2789
عنوان

کار خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 91 پست
من هنوز بچه ندارم ولی هر کاری میکنم خونم مثل دسته گل نیست خسته شدم دیگه شوهرم از اونایی که تمیزی خون ...

یکی از فامیلامون از اولش که عروسی کرد تمیز و مرتب بود تا همین حالا که دو تا بچه کوچیک داره. 

تازه همیشه هم حسابی به خورد و خوراک خودش و بچه هاش میرسه. 

همیشه هم در حال گشت و گذار و خوش گذرونیه.

رازش اینه که اگر کار یا تمیز کاری داشته باشه همون موقع انجام میده و نمیزاره رو هم تلنبار شن مثلا تا ببینه بچش دیگه با اسباب بازیش بازی نمیکنه سریع برش میداره میزاره تو کمد..

من حتی کشو ها و کمد دیواری شو اتفاقی دیدم همه چیز مرتب چیده شده بود. 

الان ۱۳ ساله ازدواج کرده من تاحالا ندیدم خونش بهم ریخته باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قدیمیا مثل ما نبودن.خونمون پر تیر و تخته..خونه ها کوچیک توقعات بچه ها بالا.اتاق ها پر وسیلع بازی و خ ...

اصلا با قدیم نمیشه مقایسه کرد بچه ها اصلا خونه نبودن بخوان کثیف کنن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

والا این گوشی خودش کلی وقت آدم رو میگیره  یه موقعها خودمن میام توسایت  بعدنگاه میکنم میبین ...

من زیاد سرم توی گوشی نیس مگر اینکه جون کار کردن نداشته باشم دیگه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
یکی از فامیلامون از اولش که عروسی کرد تمیز و مرتب بود تا همین حالا که دو تا بچه کوچیک داره.  ت ...

خوش ب حالش

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
نه بابا از کارا نمی کنم کارای سنگین و اینا دوتا از آبجی هام دستشون درد می کنه تو اوج جوانی ولی میدو ...

آره همون.

انجام بده اگر ایراد گرفت ازت بگو تمیزه عزیزم خیلی وقت گذاشتم‌اینطوری میخوره تو ذوقم دیگه دست و دلم به کار نمیره.

کار خودتو کوچیک ندون

یکی از فامیلامون از اولش که عروسی کرد تمیز و مرتب بود تا همین حالا که دو تا بچه کوچیک داره.  ت ...

متنفررررم 😭😭 من دوتا مادر شوهر دارم هردو اینجوری تر تمیز و مرتب هستن همسرم مقایسه می کنه با اونا 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وااااای چجوری برنامه ریزی کنم اصلا از برنامه ریزی می ترسم انگار

توضیح دادم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
آره همون. انجام بده اگر ایراد گرفت ازت بگو تمیزه عزیزم خیلی وقت گذاشتم‌اینطوری میخوره تو ذوقم دیگه ...

میگم بهش ولی متاسفانه چون مادرهاش طبق هر شرایطی مرتبن مقایسه می کنه

دوتا مادرشوهر؟!

واقعی جدا شده دومی همزمان با من با پدر شوهرم ازدواج کرد

من این برنامه رو بارها دیدم نمیدونم تو اراده چرا ضعیفم

آره خب اراده خیلی مهمه تو همه چیز

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اصلا با قدیم نمیشه مقایسه کرد بچه ها اصلا خونه نبودن بخوان کثیف کنن

هییی حرف دل منو زدی.

تازه اگرم خونه بودن تو حیاط بودن نه تو یه آپارتمان. که بخوان آب بازی و خاله بازی و هزارتا بازی دیگه بکنن.

الان همکاری دوطرفه زن و شوهر رو میخواد ، مادرشوهر من میگه زنا متوقعن الان. قدیم کجا شوهرما دنبال کار بچه بود گفتم والا الانم‌ کمک نیستند ولی قدیم بچه تو یه چاردیواری حبس نبود از صبح با مادر درگیر نبود تا آخرشب که انرژی مادر گرفته بسه.

میرفت مدرسه میرفت تو کوچه میرفت خونه همسایه میدفت حیاط الان کجا میشه گذاست بچه رو که بره و انرژیش تخلیه بشه و مادر هم یه کم‌نفس بگیره

قدیما تعداد بچه زیاد بوده ولی تاکیدی رو تربیت بچه نبوده  بچه ها اغلب تو کوچه بودن و بیشتر تربی ...

یه چیزیم هست که قدیما همه فرهنگا مثل هم بود و والدین با خیال راحت به بچه اجازه بازی تو کوچه رو میدادن تازه اینقدرم ماشین و موتور و خلافکار نبود. 

اما حالا هر کی یه طرز تفکر و فرهنگی داره مثلا یکی دین و ایمانش براش خیلی مهمه ولی یکی دیگه چیز دیگه ای براش ارزشمند.