2777
2789
عنوان

کار خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 91 پست
عزیزم من اگر امروز رو فقط ب اتاق خواب اختصاص بدم ب فرض مثال بقیه جاهای خونم رو آشغال دونی میکنه بچم. ...

ظرفارو اگه ماشین داری اخر شب بریز تو ماشین ظرفشویی بشوره اگه نه آخر شب نیم ساعت وقتتو بزار بشور ریخت و پاش های بچه هم اخر شب که میخوابه تمیز کن ..میدونی من همیشه آخر شب همه خونه رو دسته گل میکنم وقتی بچم میخوابه آخه چاره ای نیست

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
هییی حرف دل منو زدی. تازه اگرم خونه بودن تو حیاط بودن نه تو یه آپارتمان. که بخوان آب بازی و خاله با ...

آره دقیقا 

من یه دوست دارم یه دوقلو شیطون داره با یه دختر چند ماهه ولی شوهرش انقد همراهه خوش به حالش واقعا فکر کن سه تا بچه رو همزمان نگهداشته خانم بره مهمونی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنفررررم 😭😭 من دوتا مادر شوهر دارم هردو اینجوری تر تمیز و مرتب هستن همسرم مقایسه می کنه با اونا&n ...

من اعصاب مقایسه ندارم مقایسم کنه میگم‌میرفتی با یکی مثل مامانت ازدواج میکردی من همینم

من هرروز جمع و جور دارم من جمع میکنم بچه کوچولوم میریزه. اگر اینطوری عمل کنم که هرروز فقط یه جای خو ...

منم بچم کوچیکه ولی با این برنامه میرم جلو 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ظرفارو اگه ماشین داری اخر شب بریز تو ماشین ظرفشویی بشوره اگه نه آخر شب نیم ساعت وقتتو بزار بشور ریخت ...

نمیدونم شاید بهترین کار همینه.چون دائما دارم ظرف میشورم دستام افتضاح شده.بچمم دم دمای صبح میخابه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
متنفررررم 😭😭 من دوتا مادر شوهر دارم هردو اینجوری تر تمیز و مرتب هستن همسرم مقایسه می کنه با اونا&n ...

حالا من خودمو با اون مقایسه میکنم😩

ببین حتی نمیزاره خواب بچه هاش یه ثانیه به تاخیر بیفته. 

همیشه هم لباسای خودش و بچه ها شو شوهرش آراسته و تمیز به قیافشم خیلی میرسه

قرار بود کتاب رو تموم کنم ولی نشده بخونم

کدوم کتاب

نمیدونم شاید بهترین کار همینه.چون دائما دارم ظرف میشورم دستام افتضاح شده.بچمم دم دمای صبح میخابه

اوه دیر میخوابه کارت سخته یکم...عادتش بده زود بخوابه عزیزم ضرر داره دیر خوابیدن

من اعصاب مقایسه ندارم مقایسم کنه میگم‌میرفتی با یکی مثل مامانت ازدواج میکردی من همینم

اووف انقد دعوا داریم انقد بارش می کنم که حتی گفتم جدا شیم چون من همه تلاشم رو کردم اونم خیلی اذیت میکنه خودشو گفتم ببین من اینم تازه خیلی هم خودمو تغییر دادم دختری که خونه باباش لیوان جا به جا نکرده تا الان خیلی خوب از پس مهمون و زندگی و فلان براومده اگه اینا رو نمی‌بینی دیگه جدا شیم ان شا‌ءالله یکی خوبش نصیبت بشه واقعا خسته شدم ولی خودش نمیتونه دوریمو تحمل کنه 

میگم بابا هر کسی یه ایرادی داره من حداقل اخلاق بد ندارم زبان متلک گو ندارم به خانواده ات بی احترامی نمی کنم خو این مورد و تحمل کن دیگه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حالا من خودمو با اون مقایسه میکنم😩 ببین حتی نمیزاره خواب بچه هاش یه ثانیه به تاخیر بیفته.  ه ...

حق داری واقعا 

۴۰روزه زایمان کردم نظم خونه کلاازدستم دررفته بارداریمم استراحت مطلق بودم خونه به خدمافی بهم ریخته فقط ظاهرش تمیزه😣ازبیخوابی های پی درپی شبانه چشمام شده کاسه خون،مدام سردردمیگرنی دارم،تواین ۴۰روز،دوازده کیلو‌وزن کم کردم امروزساعت ۳ظهریه لقمه نون وپنیرخوردم ویه چایی یکساعت پیشم دوباره به لقمه نون وپنیرخوردم باچایی این شده غذای امروزمن چون وقت آشپزی ندارم شوهرمم خونه نیست پوست صورتم به شدت داغون شده بس که ازخستگی گریه کردم وبیخوابی کشیدم😔مامانمم هرچندروزیه بارمیادمثلاکمک ولی راضی نیستم بیادچون کارموزیادمیکنه فقط😥بسه یابازم بگم😑بازبااین حال میگم خدایاشکرت واسه همه چی❤️این نیزبگذرد🥰

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
حالا من خودمو با اون مقایسه میکنم😩 ببین حتی نمیزاره خواب بچه هاش یه ثانیه به تاخیر بیفته.  ه ...

بچه به وقتش بخوابه مادربه همه کارهاش میرسه دیگه من که انقدرمشکل خواب دارم اگرهم بچه بخوابه از گیج ومنگ بودن خودم به هیچ کاری نمیرسم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤