2777
2789
عنوان

استقلال

| مشاهده متن کامل بحث + 2556 بازدید | 87 پست
ناموسن وسط بحث تاج و لنگ اخه؟    

کاش ی ستاره هم داشتن یکیشون😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش ی ستاره هم داشتن یکیشون😂

ماکه پنج تامونو زدیم

دوتا ستاره هم رو اسم تاج بزرگمونه      

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
     اره بخدااا خدایی چه گل های حقی زدن امشب بچها انیقد همه خوب بازی کردن نمی ...

عالی بودن خیلی هم عالی بودن.ان شالله این بردها ادامه داشته باشه.😍😍😍

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
 هنوزم میگم پماد معرفی کنم یا از همین ساقیت ک امشب ازش جنس گرفتی میگیری البته بنظرم از خودش ب ...

مسعود کیه؟؟؟

باور کن از 9 سالگی فوتبالیم ولی بازم رو بازیکنا و پیشکسوتای قرمز بدون شناختم😆

اخه همه که مثل استقلالیا تو دل برو نیستت که از تو حافظه مون پاک بشه  

هنوزم میگم پماد معرفی کنم یا از همین ساقیت ک امشب ازش جنس گرفتی میگیری البته بنظرم از خودش ب ...

خخخ چه مسخره! یه چیزی یاد گرفتین خودتونم نمیفهمین چی میگین! درست مثل همون عدد چهارتون که حتی خودتون هم نمیدونستین معنی این 4 که نشون میدین چیه!!!

حالاهم یه کلمه بابا مسعودی یادتون دادن حتی خودتون نمیفهمید یعنی چی!

انگار وزیر ورزش میاد وسط زمین توپ رو با دست میندازه تو دروازه حریف

اگر پرسپولیس توی لیگ حامی داره از سمت وزارت و به قول تو توی آسیا میره تو لاک دفاعی که گل نخوره و شما 5 تا میزنین پس چطوریه که پارسال پرسپولیس تا فینال آسیا رفت؟ مگر همون پاختاکور نبود که شمارو لهتون کرد و پرسپولیس انتقام شمارو گرفت؟

میگن استراماچونی رفت سنگ انداختن توی کارش. انگار نه انگار کالدرون گذاشت رفت برانکو گذاشت رفت پرسپولیس تمام ستاره هاش رو از دست داد چون پول دستمزدشون رو نداشت بده.

نه عزیزم اینا قدرت یحیی و بازیکنای متعصب مثل جلال حسینیه. چیزی که بازیکنان و مربیان شما مثل فرناز جان و اون مهاجم قاتلتون که بدون گواهینامه نشست پشت فرمون و یک نفر رو کشت ازش بی بهره هستن  

مسعود کیه؟؟؟ باور کن از 9 سالگی فوتبالیم ولی بازم رو بازیکنا و پیشکسوتای قرمز بدون شناختم😆 اخه هم ...

اووووف ای جااان         

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
این ss منه دوسش دارم خیلی زیاد💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 ...

بدین باج؛ به این تاج! ●♪♫
به این تیمِ پر افتخار ایران؛ بگین صد باریک الله ●♪♫
این تیمِ خطرناک، مالید پوزتو بر خاک    

شما ب فکر خودتون باشبن😆😆😆😆لطفا ی افتخار هم بیارید ک fcaحداقل ی اسمی ازتون بیاره😆😆😆 ما ک غول ...

غول آسیا  80 سال پیش زمان گروهبان دومی هیتلر 4 تا تیم در پیت از کره شمالی و بنگلادش رو زدید رفتید فینال قهرمان شدید هنوز بهش مینازید